POVEĆAVA SE BROJ VOZILA U NOĆNOJ LINIJI! Menja se red vožnje u Beogradu
Autobus, Foto: Printscreen/Youtube

novo

POVEĆAVA SE BROJ VOZILA U NOĆNOJ LINIJI! Menja se red vožnje u Beogradu

Ono što je novo jeste da će Beograd ubuduće umesto 24 noćne linije, posle koncesije imati ukupno 29 linija sa oznakom N

Objavljeno:

Sekretarijat za javni prevoz nedavno je raspisao Javnu nabavku za dodelu koncesije za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog prevoza putnika na noćnim linijama na teritoriji grada.

Ono što je novo jeste da će Beograd ubuduće umesto 24 noćne linije, posle koncesije imati ukupno 29 linija sa oznakom N.

Tako će se red vožnje noćnih linija razlikovati radnim danima i vikendom, a ono što je novo jeste da će autobus 27N, koji povezuje Trg i Mirijevo ubuduće saobraćati do Bloka 20 na Novom Beogradu. Linija 56N skraćuje se do Petlovog brda, ali se uvodi linija 531N od Trga do Rušnja. Linija 706N svraćaće na Galeniku, a 704N na Altinu.

Više neće biti polazaka sa Slavije – sve linije, osim 27N i 96N prolaziće preko Trga ili na njemu završavati vožnju. Tako će 601N polaziti sa Trga republike, a vožnju završavati u Jakovu, gde će stići vožnjom preko Bečmena. Autobus sa linije 308N polaziće sa Dorćola i preko Trga republike ići dalje ka Velikom Mokrom Lugu. Nova je i linija 96N: Blok 20 – Borča.

(Espreso/Beograduživo/I.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.