PRIVATNI AVION DŽONIJA DEPA KONAČNO SLETEO U BEOGRAD: Evo gde se uputio
Dzoni Dep, Foto: Printscreen

ZVANIČNO

PRIVATNI AVION DŽONIJA DEPA KONAČNO SLETEO U BEOGRAD: Evo gde se uputio

Glumac je iz Rima u srpsku prestonicu trebalo da stigne pre podneva, ali je let pomeren

Objavljeno: 15:04h

Džoni Dep (58) stigao je u Beograd u 14:32 časova.

On je krenuo privatnim avionom iz Rima, gde je boravio zbog Filmskog festivala. Prvobitan plan je bio da avion u Beograd sleti oko 12 časova, ali je zbog, kako nam je rečeno, tehničkih razloga, let pomeren.

Zbog toga je konferencija za štampu, na kojoj je trebalo da se pojavi, pomerena na 14 časova. Ipak, organizatori su prisutnim medijima u 13:20 časova saopštili da je konferencija otkazana.

Po prvobitnom planu, Dep treba da se pojavi oko 15 časova na sastanku sa predsednikom Srbije.

Kako saznajemo, holivudski glumac je zajedno sa Andreom Lervolino, Monikom Bakardi i glumcem Milošem Bikovićem otišao u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Uveče, u 19 časova, Dep bi u zgradi Geozavoda trebalo da prisustvuje prijemu i konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Podsetimo, povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.