MUŠKARAC NASRNUO NA KONTROLORKE U BEOGRADU! Jednu pretukao, a drugoj oteo telefon
Autobus, Foto: Emilija Jovanović

užas

MUŠKARAC NASRNUO NA KONTROLORKE U BEOGRADU! Jednu pretukao, a drugoj oteo telefon

Na mesto incidenta odmah su izašle policija i Hitna pomoć...

Objavljeno:

Nezapamćen napad na kontrolorke "Kentkarta" dogodio se u petak na liniji 601 kod stajališta "Biodekor" na Ledinama, kada je muškarac jednu pretukao, a drugoj oteo telefon.

Napadač, kojeg je policija ubrzo uhapsila, uopšte se nije vozio u autobusu, već je na ovaj način verovatno "branio" poznanicu koja nije imala kartu, a nije želela da plati kaznu, pišu Novosti.

Kako je saopšteno iz firme "Kentkart", kontrolorke S. S. i M. G. su, tokom redovnog pregleda karata u prevozu, zatekle putnicu bez validne karte u vozilu koje saobraća na liniji 601. Putnica je zamolila radnice "Kentkarta" da s njom izađu na stajalište "Biodekor" na Ledinama.

"Kontrolorke su, prema predviđenoj proceduri, putnici ponudile da kupi posebnu kartu ili da joj izdaju kopiju prekršajnog naloga, što je ona odbila i ubrzo otišla peške sa pomenutog stajališta, uz pretnju 'da će neko doći po karticu'", kažu iz ove firme.

Dok su kontrolorke čekale autobus, neposredno iza stajališta, pojavio se automobil iz kojeg je izašao mladić koji je fizički nasrnuo na naše koleginice. On je ugurao M.G. u ugao stanice, oteo joj telefon, dok je S.S. udario u rame i zavrnuo joj ruku. Posle toga, odvezao se u nepoznatom pravcu.

Na mesto incidenta odmah su izašle policija i Hitna pomoć. Kontrolorkama je ukazana zdravstvena pomoć u KBC "Zemun", a prilikom pregleda S. S. je imobilizovana ruka i stavljena joj je kragna, dok su pripadnici policije uspeli da vrate ukradeni telefon M.G. Napadač je uhapšen i protiv njega se vodi dalja istraga.

Angažovano privatno obezbeđenje

Fizički napadi na kontrolore u beogradskim autobusima nisu retkost. Na liniji 77 u julu kod stajališta "Pariske komune", putnik je napao kontrolora N. T.(43), koji je završio na VMA sa polomljenim nosem i višestrukim povredama glave. Zbog učestalih nasrtaja na njihove radnike, kompanija "Kentkart" odlučila je da, od letos, u pratnji kontrolora bude i obezbeđenje.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.