PRIZOR KOJI JE DANAS MNOGE U SRBIJI OSTAVIO BEZ REČI: Pala prosidba na najneverovatniji mogući način (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Espreso

genijalno

PRIZOR KOJI JE DANAS MNOGE U SRBIJI OSTAVIO BEZ REČI: Pala prosidba na najneverovatniji mogući način (VIDEO)

Prosidba na Železničkoj stanici

Objavljeno: 14:42h

Jedan mladić iz Beograda odlučio je da svoju devojku zaprosi na potpuno originalan način, a ono što je uradio za nju u Beogradu na železničkoj stanici, negde na putu za Batajnicu raznežiće i najtvrđa srca.

Ekipa Espreso portala je na sreću uspela da razgovara sa sadašnjom verenicom ovog momka i sazna šta se to dešavalo na stanici gde je osvanuo grafit preko ceelog vagona, a na njemu reči koje će verovatno promeniti sudbinu dvoje mladih.

Prosidba
foto: Privatna arhiva

Naime J. Đ. oslikao je jednu stranu voza koji putuje na relaciji Ovča-Batajnica samo za svoju devojku i tako je zaprosio.

- Naravno da sam pristala, bila sam presrećna. Jednom sam ga čak i pitala kada će neki grafit da uradi za mene. To je njegova strast, time se bavi već 10 godina. Desilo se tako što me je pozvao da fotografišemo grafit koji je uradio jer je njegova kamera loša. Ali nije uspelo jer je voz došao sa druge strane. Sutradan smo se vratili i videla sam da piše Bojana, ostalo nisam u prvom momentu. Jedino me je iznerviralo to što je voz stao samo na kratko, ali dobro, završila je Bojana.

Prosidba
foto: Privatna arhiva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.