BEOGRADSKE KARTICE SKORO NEMOGUĆE NAĆI! Građani prinuđeni na kupovinu karata kod vozača u prevozu
Bus plus, Foto: Marina Lopicic

neverovatno

BEOGRADSKE KARTICE SKORO NEMOGUĆE NAĆI! Građani prinuđeni na kupovinu karata kod vozača u prevozu

Inače, sama beogradska kartica košta 250 dinara, važi tri godine i može se dopunjavati neograničeno, a vožnja u trajanju od 90 minuta košta 89 dinara

Objavljeno:

Kako su građani primetili, na trafikama je u poslednje vreme nemoguće naći "Beogradsku karticu", koje su pre nekoliko meseci zamenile "Bus Plus". Zbog čega je nestašica, koje su druge mogućnosti kupovine karata i kada će se ovaj problem rešiti za "Beograd na Blic" ovog jutra otkrivaju iz kompanije "Kentkart u čijoj je nadležnosti naplata karata u javnom prevozu.

Ekipa "Beograda na Blic" uverila se u tvrdnje građana da se na trafikama već neko vreme ne mogu naći beogradske kartice koje služe na plaćanje korišćenja javnog prevoza.

Zbog čega je došlo do nestašice i na koji način građani mogu platiti gradski prevoz, odnosno koju još opciju imaju osim one da kupe kod vozača po znatno višoj ceni - 150 dinara po vožnji, za našu rubriku govori Aljoša Dragaš iz kompanije "Kentkart".

Inače, sama beogradska kartica košta 250 dinara, važi tri godine i može se dopunjavati neograničeno, a vožnja u trajanju od 90 minuta košta 89 dinara.

Kao i svakog jutra za vas pripremamo i sve druge važne servisne informacije za ovo jutro i dan pred nama. Budite uz nas svakog jutra od 8 časova radnim danima, a vikendom se vidimo u nekom drugom terminu sa uvek zanimljivim temama.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.