VELIKA GUŽVA U BEOGRADU: Najkritičnije trenutno na mostovima, ovuda ne idite
Gužve po Beogradu, Foto: Printscreen/Naxi Kamere

popodnevni špic

VELIKA GUŽVA U BEOGRADU: Najkritičnije trenutno na mostovima, ovuda ne idite

Popodnevni špic prouzrokovao je formiranje kolona vozila i u Bulevaru Nikole Tesle kod TC „Ušće“, zbog čega vozači na ovoj deonica puta moraju da se naoružaju dodatnim strpljenjem

Objavljeno:

Velike gužve u saobraćaju koje su prisutne od ranog jutra, tek bi trebalo da se pojačaju u toku po podnevnog špica. Velike gužve već se formiraju na centralnim gradskim ulicama, zbog čega će portal Nova.rs pratiti stanje na ulicama i putevima iz minuta u minut, a čitaoce pozivamo da u komentarima ostvljaju informacije o tome gde ima gužvi.

15.10 Kolone i u Bulevaru Nikole Tesle na Novom Beogradu

Popodnevni špic prouzrokovao je formiranje kolona vozila i u Bulevaru Nikole Tesle kod TC „Ušće“, zbog čega vozači na ovoj deonica puta moraju da se naoružaju dodatnim strpljenjem.

Kolone vozila na autoputu sve su veće, zbog čega gužve počinju već od Studentskog grada.

15.00 Gužve na mostovima i na Autokomandi

Vozila na mostu Gazela praktično mile, a kilometarske kolone prostiru se od Geneks kule na Novom Beogradu, preko autoputa, sve do Mostara. Situacija u suprotnom smeru je značajno bolja, i tu se saobraćaj odvija bez većih problema.

Takođe, kritično je i na autoputu na potezu od Autokomande do Dušanovca i tu su velike kolone vozila u oba smera.

Pojačan intezitet saobraćaja je i u Takovskoj ulici iz pravca Botaničke bašte ka Mostaru. U suprotnom smeru, situacija je nešto bolja.

14.30 Sudar kod Terazijskog tunela

Kod Terazijskog tunela danas oko 14 sati došlo je do saobraćajnog udesa, zbog čega su se formirale velike kolone vozila iz pravca Novom Beograda, preko Brankove ulice, do Terazijskog tunela. U smeru ka Novom Beogradu preko Brankovog mosta, situacija je uobičajena, i tamo za sada nema gužvi.

00:54

U SRBIJI NEMA OZBILJNIH KRIMINALACA! Trifunović o klanu Velje Nevolje: Prave buku da prikriju STRAH, PROFESIONALCI NE UBIJAJU TAKO

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.