MANIJAK VRŠLJAO U GRADSKOM PREVOZU U BEOGRADU: Tajno fotografisao i snimao devojke na liniji 81L
Ilustracija, Foto: Kurir/NebojšaMandić

strašno

MANIJAK VRŠLJAO U GRADSKOM PREVOZU U BEOGRADU: Tajno fotografisao i snimao devojke na liniji 81L

Dve devojke doživele su pravu neprijatnost u gradskom autobusu u Beogradu

Objavljeno: 14:48h

One su u utorak ujutru krenule na posao autobusom na liniji 81L, na relaciji Altina - KBC Zemun.

U jednom trenutku ih je nepoznati muškarac navodno snimao i fotografisao svojim telefonom. Kako je mlada Beograđanka ispričala za medije, sve se desilo oko 7:15 časova.

"Sestra je sedela preko puta mene u autobusu u kojem je bilo dosta ljudi. U jednom trenutku smo čule jednu devojku koja je povisila ton. Razgovarala je sa nekim čovekom koji ima između 50 i 60 godina, po mojoj proceni. Rekla mu je: 'Šta to radiš? Prestani da snimaš'', navela je devojka i dodala da je devojka koja je vikala na muškarca rekla da je on snimao i fotografisao njenu mlađu sestru.

"Prišla sam mu i tražila da mi pokaže telefon. Nije prvo hteo, ali sam bila uporna. Kada mi je na kraju pokazao, tražila sam mu da obriše sve to što je snimao. Nešto je obrisao, ali je nešto i ostalo", priča devojka.

Dodaje da ne zna gde je čovek tačno ušao. Ona je sa sestrom odmah posle rasprave sišla na sledećoj stanici, na kojoj je sišao i čovek i pobegao.

"Moja sestra je bila uznemirena, a onda nam je prišla žena sa ćerkom koja je prijavila slučaj policiji. Danas će sestra ići da da izjavu", rekla je devojka.

01:40

JELENA KOSTOV POSTALA BIZNISMENKA! Okačila mikrofon o klin, pokrenula novi posao SAD SAMO BROJI PARE (FOTO,VIDEO)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.