VEČERAS SVEČANO OTVARANJE SKVERA MILENE I GAGE! Gradonačelnik istakao značaj ovog projekta
Zoran Radojičić, Foto: Beta/Miloš Miškov

novo

VEČERAS SVEČANO OTVARANJE SKVERA MILENE I GAGE! Gradonačelnik istakao značaj ovog projekta

Ukupna površina novog Skvera Milene i Gage je 859 metara kvadratnih, a vrednost radova iznosi 42 miliona dinara

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić najavio je da se večeras otvara Skver Milene i Gage, posvećen istaknutom glumačkom paru Mileni Dravić i Draganu Nikoliću.

– Zadovoljstvo mi je što je Beograd dobio skver posvećen Mileni i Gagi koji su na svojstven način obeležili filmsku i pozorišnu umetnost, a u različitim aspektima, kao par, obeležili su i jedno vreme u Beogradu – ukazao je Radojičić.

Gradonačelnik je istakao da je rekonstrukcija skvera na uglu ulica Cara Nikolaja i Mileševske završena dve sedmice pre planiranog roka, kao i da je u proteklom periodu uređeno još šest manjih trgova u našem glavnom gradu.

– Ukupna površina novog Skvera Milene i Gage je 859 metara kvadratnih, a vrednost radova iznosi 42 miliona dinara. Biće zasađeno šest novih stabala, dok su postojeća sačuvana. Verujem da će građani uživati na novom skveru, da će se mladi sastajati i provoditi ovde svoje zajedničko vreme. Pokazalo se da ovakva i slična mesta puno znače Beograđanima – naveo je Radojičić i najavio postavljanje skulpture na ovom skveru, koja će biti posvećena kultnoj emisiji „Obraz uz obraz”, koju je vodio popularni glumački par.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.