SVI U CENTRU BG SU GLEDALI U TIJANU (19)! Ova devojka IMA STILA, a ocenila je i kako su se obukli POZNATI (FOTO)
Modna patrola, Foto: Aleksandra Čolić

MODNA PATROLA

SVI U CENTRU BG SU GLEDALI U TIJANU (19)! Ova devojka IMA STILA, a ocenila je i kako su se obukli POZNATI (FOTO)

Tijana voli moderne i razigrane stilove

Objavljeno:

Tokom patroliranja prestonicom Espresova Modna patrola zapazila je Tijanu Ostojić (19) iz Beograda.

Modna patrola
foto: Aleksandra Čolić

Njena majica sa motivom božanskog slona Ganeše celom stajlingu dala je dodatni pečat, jer se slon u mnogim zemljama smatra za moćan talisman.

Slon u nauci Feng Shui predstavlja simbol pouzdanosti i stabilnosti.

Modna patrola
foto: Aleksandra Čolić

Slon kao print na majici pokazao se kao pouzdan izbor, jer je Tijana ovaj komad garderobe odabrala u skladu sa aktuelnim modnim trendom koji kaže da uz dobru stilsku formulu klasična majica sa printom postaje "it" komad!

Tijana voli moderne i razigrane stilove. To je u skladu i sa studijama koje pohađa na Institutu za umetničku igru. Njena najveća pasija je savremeni ples.

Modna patrola
foto: Aleksandra Čolić

Takođe, jedna od njenih najvećih ljubavi je i moda. Aktuelni događaji iz tog sveta, sedmice mode, nove kolekcije, zanimljivi trendovi... Tijana ništa od toga ne propušta!

Nije joj promakao ni događaj koji ne prestajemo da komentarišemo - Met Gala 2021.

Zvezde na crvenom tepihu u Njujorku na svoj način opet su se upisale u "leksikon mode". Tijana je za Espreso portal prokomentarisala najveći promašaj i najbolji pogodak jednog od najvećih svetskih modnih događaja.

Mislim da je ovogodišnja Met Gala bila haos, ali i odlična prezentacija Amerike i svih poznatih ličnosti odatle. Veoma mi se dopala Bili Ajliš, jer do sada nismo imali priliku da je vidimo u takvom izdanju. Odlično je prezentovala Merilin Monro. Što se tiče totalnog promašaja, mnogi bi rekli da je toKim Kardašijan, ali ja ne mislim tako. Definitivno je najgore bila obučena Edison Rej. Totalno obično i dosadno!

1 / 6 Foto: Profimedia

Kada bi se Tijana pojavila na Met Gali verujemo da njen izbor ne bi bio jednoličan komad garderobe, jer to nije u skladu sa trendovima koje prati. Inspiraciju za svoj stil pronalazi na Instagramu i Pinterestu.

Nema problema pri izboru odevnih kombinacija, jer, kako kaže, njen ukus uvek se poklama sa trendovima koje diktira modna industrija.

Pitali smo je kakvu poruku o nama šalje garedroba koju nosimo:

Smatram da kroz stil izražavamo našu individuu. Svako treba da nosi ono što mu se dopada, a ne da se ograničava samo na ono što mu dobro stoji. Odećom otkrivamo dosta o sebi, bez da izgovorimo ijednu reč!

1 / 6 Foto: Aleksandra Čolić

(M.L /Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.