Radojičić: Minja Subota će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana
Zoran Radojičić, Foto: Zoran Jevtić

OBAVEŠTENJE

Radojičić: Minja Subota će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Beograd će se odužiti Minji Suboti za sve što je učinio za generacije dece koje su odrastale i vaspitavale se uz njegovu muziku i legendarni „Muzički tobogan”

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić izjavio je da će Minja Subota, poznati srpski muzičar, kompozitor, autor čuvenog „Muzičkog tobogana”, brojnih dečjih numera i televizijskih emisija biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

– Beograd će se odužiti Minji Suboti za sve što je učinio za generacije dece koje su odrastale i vaspitavale se uz njegovu muziku i legendarni „Muzički tobogan”. Bio je idol najmlađih, ali i njihovih roditelja. Hvala Minji za sve divne numere, festivale i muzičke emisije koje su obeležile detinjstvo i odrastanje mnogih. Pamtićemo Minjinu posvećenost muzičkom obrazovanju najmlađih, njegov talenat i toplinu. Beograd neguje kulturu sećanja na one koji su ostavili neizbrisiv trag u njemu i zbog toga će Minja Subota dobiti i svoju ulicu u Beogradu – zaključio je gradonačelnik Radojičić.

Bonus video:

03:25

TEŽAK UZDAH BULETA GONCIĆA POVODOM SMRTI ANDREJA MARIČIĆA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.