USVOJENE ODLUKE O PODIZANJU SPOMENIKA U BEOGRADU! Odbornici odlučili i da promene naziv JEDNE ULICE!
Skupština grada, Foto: Nebojša Mandić

novo

USVOJENE ODLUKE O PODIZANJU SPOMENIKA U BEOGRADU! Odbornici odlučili i da promene naziv JEDNE ULICE!

Usvojena je i odluka o podizanju spomenika Mihajlu Pupinu ispred zgrade Elektrotehničkog fakulteta, kao i dodelu naziva prolaza Miodraga Dabižića u Zemunu

Objavljeno:

Na današnjoj sednici sendici Skupštine grada Beograda odbornici su usvojili oduke o podizanju spomenika Dušku Radoviću na Topličinom vencu, zatim spomenika poginulim borcima i umrlim ratnim vojnim invalidima u ratovima od 1991. do 1999. godine ispred zgrade Železničkog muzeja.

Usvojena je i Odluka o podizanju spomenika Alalski krst na Adi Huji, odluka o dodeli naziva skvera "Milene i Gage" na Vračaru.

Odbornici su izglasali i odluku o dodeli naziva Parka Mike Oklopa na Vračaru, na uglu Ulice kneginje Zorke i Bulevara kralja Aleksandra, kao i odluku o promeni naziva Imotske ulice na Voždovcu u ulicu LJubana Jednaka, čiju inicijativu je Gradu u svojstvu građanina uputio predsednik Srbije Aleksandr Vučić.

Usvojena je i odluka o podizanju spomenika Mihajlu Pupinu ispred zgrade Elektrotehničkog fakulteta, kao i dodelu naziva prolaza Miodraga Dabižića u Zemunu.

(Espreso/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.