DRAMA U ŠKOLI U BEOGRADU! Otac ANTIVAKCINAŠ napravio HAOS U ŠKOLI, POČEO DA PRETI!
Škola, Foto: EPA

užas

DRAMA U ŠKOLI U BEOGRADU! Otac ANTIVAKCINAŠ napravio HAOS U ŠKOLI, POČEO DA PRETI!

Zatim je Krizni štab uporedio sa, kako je rekao, Mošinim, Titovim, Kordeljevim i Bakarićevim štabovima za likvidaciju Srba?!

Objavljeno: 19:23h

Da će i ova školska godina usred pandemije biti najteža učenicima i nastavnicima potvrđuje preteće pismo puno uvreda koje je otac jednog učenika šestog razreda uputio razrednoj starešini i upravi škole „Braća Baruh“ , a sve povodom snažne preporuke Ministarstva prosvete da se deca starija od 12 godina vakcinišu. Tvorcu tog pisma vakcinacija je eufemizam za sterilizaciju odnosno ubistvo, a prosvetni radnici su po njemu gori od ulične prostitutke?!

Pandemija korone donela nam je, nažalost, mnogo varijanti virusa, ali i jedan poseban soj ljudi koji je gotovo podjednako opasan po budućnost čovečanstva kao „nevidljivi neprijatelj“ – antivakcinaše. Zajedničko ovoj vrsti je da ne priznaju zvaničnu nauku i struku ni u jednoj oblasti života, a posebno ne u medicini.

Tipičan predstavnik tog soja javio se pisanim putem školskoj ustanovi u centru grada u nameri da u nekoliko desetina redova iznese niz teorija zavera, uvreda, kletvi i pretnji posle kojih ostaje da se svi zajedno zapitamo „kuda ide ovaj svet“?!

Tako je nerazumni otac optužio sve u školskoj upravi„Braće Baruh“ da za „mizeran bakšiš izdaju naše najsvetije“ po čemu su, kako kaže, gori od uličnih prostitutki?! Potom je vakcinaciju poistovetio ni manje ni više nego sa streljanjem dece u Kragujevcu?!

– Zar se ne sećate da su nam koliko juče uzimali đake iz školskih klupa i vodili pravo na streljanje. To nisu radili vanzemaljci nego ista ova Evropa koja propisuje streljanje vakcinom?! – izustio je na papir besni roditelj.

Potom je prosvetne radnike označio zemaljskim ološom, glasnogovornicima kriminalaca i lažova i optužio ih „da 30 meseci lenčare i planduju“ o državnom trošku…

“Krizni štab – Titov štab za likvidaciju Srba”

Zatim je Krizni štab uporedio sa, kako je rekao, Mošinim, Titovim, Kordeljevim i Bakarićevim štabovima za likvidaciju Srba?!

Pošto je izneo niz uvreda nesrećni otac je prešao na pretnje i kletve ako mu škola i razredna njegovog sina još jednom proslede preporuku Ministarstva prosvete o vakcinaciji.

– Zapamtite! Nikad, nikad da nam se ne obratite sa ovakvim i sličnim zahtevima! Bog vas kleo prokleti izrodi! I neka se na sve vas sruči gnev Boga pravde kome se u himni obraćamo – detoniraoo se otac i za kraj još jednom zapretio „nemojte se iznenaditi ako vas podsetim“.

Podsećanja radi, Ministarstvo prosvete početkom avgusta poslao je školama dopis u kome, između ostalog, piše da se snažno preporučuje da se učenici stariji od 12 godina vakcinišu protiv bolesti COVID-19 u skladu s aktuelnim Sretučno-metodološkim uputstvom za sprovođenje vanredne preporučene imunizacije protiv COVID-19 Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”.

Vakcinisano više od 4.000 dece

Prema poslednjim podacima „Batuta“, u Srbiji je vakcinisano više 4.000 dece, što još predstavlja mali procenat.

Povodom tog dopisa, virusolog i članica Kriznog štaba Tanja Jovanović rekla je da bi bila velika šteta da i ove godine nastava počne onlajn.

– Ukoliko se ne vakcinišu, đaci stariji od 12 godina moraće da bar jednom nedeljno rade testiranje na kovid 19 – rekla je Jovanović.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.