"KONAČNO ISTERAN IZ KUĆE"! Saznali smo šta se krije iza natpisa u Zemunu, Cole za Espreso otvorio dušu, NEVEROVATNO
Kome je smetao Cole u kući?, Foto: Marko Nikolić, Printscreen Instagram

PORODIČNA DRAMA

"KONAČNO ISTERAN IZ KUĆE"! Saznali smo šta se krije iza natpisa u Zemunu, Cole za Espreso otvorio dušu, NEVEROVATNO

Milan Vučibabić (56) Cole postao je glavna tema na društvenim mrežama kada je njegov lik osvanuo na ogradi dvorišta porodične kuće uz natpis: "Konačno isteran iz kuće"

Objavljeno:

Na Instagram profilu "Moj Beograd" naišli smo na fotografiju nastalu u ulici Branka Plećeša u Zemunu zbog koje je javnost potpuno ostala u šoku!

Naime, na njoj se vidi natpis na ogradi jedne od kuća u tom delu Zemuna, a na njemu piše: Konačno isteran iz kuće!

Kuća u Zemunu gde je došlo do drame
Kuća u Zemunu gde je došlo do dramefoto: Foto: Espreso/Marko Nikolić

Ubrzo su počeli da se nižu šaljivi komentari, a bilo je i onih koji tvrde da znaju čoveka kome je ovaj natpis direktno upućen.

Navodno je reč o "majstoru Coletu", a nekoliko ljudi je i potvrdilo informaciju i objasnili su ostalima da se iza natpisa krije bračna svađa, nakon koje je pomenuti muškarac "prodao svoj deo kuće i otišao", a kroz komentare se pominje čak i preljuba supružnika koji je napustio dom.

Kako bismo otkrili kakva se priča krije iza ovog urnebesnog natpisa i da li je Cole zaista akter porodične drame, pokucali smo na vrata porodičnog doma, ali niko od ukućana nije želeo da komentariše slučaj uz komentar: To je naša privatna stvar.

Kapija sa koje je skinut natpis
Kapija sa koje je skinut natpisfoto: Foto: Espreso/Marko Nikolić

Ipak, komšija nam je "otvorio dušu" i ispričao svoju verziju događaja.

"Smešna porodična situacija, razmirice. Prodao svoju polovinu kuće, on je tu odrastao, sve je kulminiralo i pretili mu zatvorom, nasiljem u porodici. Imaju slike i gde je on povređen u tim svađama. Deca su okačila tablu", rekao je komšija po zanimanju moler koji nije želeo da nam otkrije ime, ali je pozvao Milana Vučibabića (56) Coleta koji nam je potom ispričao šta se to desilo, pa je njegov lik završio na kapiji kuće u Zemunu.

Izbačen sam iz kuće jer sam narkoman i pijandura. Nisam hteo da im ostavim nasledstvo. Uživali su u mom novcu 8 godina, isteran sam iz kuće kada nisu hteli da rade, nisam hteo da troše moj novac. Nisu uspeli da uzmu moje nasledstvo, ostavio sam im deo kuće, nisam hteo da završim kao grob ili rob. Tri godine nismo zajedno, lažno su me prijavljivali za nasilje u porodici, kako bi im ostavio deo kuće, nisam hteo da završim u zatvoru, pa sam im ostavio", priča Cole koji inače sada živi u Vraniću!

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.