DANAS I SUTRA BESPLATAN ULAZ NA BAZENE NA BANJICI! Posetioci će moći da uživaju u rekonstruisanim plivalištima!
Banjica bazeni, Foto: prentscreen/youtube

novi bazeni

DANAS I SUTRA BESPLATAN ULAZ NA BAZENE NA BANJICI! Posetioci će moći da uživaju u rekonstruisanim plivalištima!

Vesić je najavio da će sledeće godine Grad rekontruisati i zatvorene bazene na Banjici, kao i da će izdvojiti sredstva za izgradnju pet bazena na otvorenom

Objavljeno:

Rekonstruisani bazeni na otvorenom Sportskog centra Banjica od danas će biti otvoreni za posetioce, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će sledeće godine Grad Beograd uložiti sredstva u izgradnju pet bazena na otvorenom.

Povodom otvaranja, ulaz će danas i sutra biti besplatan.

Vesić je najavio da će sledeće godine Grad rekontruisati i zatvorene bazene na Banjici, kao i da će izdvojiti sredstva za izgradnju pet bazena na otvorenom.

"To će biti prvi put posle 50 godina da Beograd dobije nove bazene, neke od lokacija su Borča, Južni Bulevar, Zemun. Klima se menja i potreba za bazenima je velika", naveo je on i dodao da će zbog sve češćih slučajeva utapanja dece razgovarati sa Ministarstvom prosvete o tome da se časovi plivanja uvedu u osnovnim školama.

Rekonstrukcija bazena na Banjici trajala je tri nedelje, a radno vrfeme od danas je od 10 do 19 sati, dok će karte koštati kao i na drugim bazenima u gradu.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.