BAKA LJUBICA KOJA JE OSVOJILA SRBE, OPET DOMINIRA: Ovog puta nije do HALJINE! (FOTO)
Baka Ljubica, Foto: Printscreen/facebook

žena sa stilom!

BAKA LJUBICA KOJA JE OSVOJILA SRBE, OPET DOMINIRA: Ovog puta nije do HALJINE! (FOTO)

Nakon popularnosti koju je stekla "haljinom", baka je opet dospela u žižu javnosti. Ljudima se ovog puta svidelo kako je uredila svoj stan...

Objavljeno:

Penzionerka Ljubica objavila je ranije selfi na svojoj Fejsbuk stranici. U opisu je kratko stavila "nova haljina" i smajli. Isto i na Tviteru. Posle par sati 8.000 lajkova.

U vreme društvenih mreža neko bi rekao tako prevaziđen koncept komunikacije sa pratiocima. Pratiocima? To su oni ljudi koje vi treba da animirate jer vas prate, terminologija prijatelja koja se nekada davno koristila je već davno zaboravljena. Ali, ipak Ljubica je pokazala da izgleda nije tako.

Savim obična fotografija, postavljena da bi njeni prijatelji videli novu haljinu, naravno bez filtera i bez opisa preuzetih od stranaca , prikupila je more komentara na svim društvenim mrežama u Srbiji i za samo par sati postala najviraniji post.

A komentari, samo pozitivni:

"Bravo Ljubice! Tako se radujem da neko poput Vas (profinjen i uctiv) napravi selfi i tvituje", "podsećate me na moju nastavnicu matematike, a ja mnogo volim moju nastavnicu matematike", "predivna dama Draga, divna Ljubice, ulepšali ste mi dan!"....

I tako more, predivnih kometara, mnogo srca i cveća.

Nakon popularnosti koju je stekla "haljinom", baka je opet dospela u žižu javnosti. Ljudima se ovog puta svidelo kako je uredila svoj stan.

Komentari su i ovog puta "prštali".

Kako se vama sviđa Ljubičin enterijer? Pišite nam u komentarima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.