STRAHINJIĆA BANA VIŠE NEĆE BITI ISTA, UGINULA JE: Poslednji pozdrav sa Sarom obavile komšije (FOTO)
Dorćol, Foto: Espreso

tužno

STRAHINJIĆA BANA VIŠE NEĆE BITI ISTA, UGINULA JE: Poslednji pozdrav sa Sarom obavile komšije (FOTO)

Sarina zelena kućica odnedavno je, nažalost, prazna

Objavljeno:

Napušteni, usamljeni, željni ljubavi i pažnje, razigrani, često gladni i zapušteni - u najkraćem bi mogao da se opiše život uličnih pasa. Međutim, jedna Sara imala je drugačiju sudbinu.

Beskrajno odana svom dorćolskom komšiluku, pre nekoliko godina, stara, ali umiljata i druželjubiva ženka psa nastanila se u ulici Strahinjića Bana. Mahanje repom i poziv za maženje u prolazu, njene komšije znale su dobro da nagrade, pa je uvek bila snabdevena hranom i vodom.

Ipak, stanovnica ove opštine formalno je postala tek kada je dobrom voljom svojih komšija dobila kućicu i iako je i dalje bila ulični pas i ponekad nervirala druge četvoronožne stanovnike, ostala je miljenica Dorćolaca, koji su joj pružili i veterinarsku negu i ljubav koja joj je bila neophodna.

Sarina zelena kućica odnedavno je, nažalost, prazna. Vest da je najumiljatija stanovnica Dorćola pre nekoliko dana uginula, pronela se društvenim mrežama, a tužne komšije sa kojima je delila svoje dane, ostavljali su cveće u znak poslednjeg pozdrava.

Sarina priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, usrećila je stanare i posetioce poznate dorćolske ulice i, zahvaljujući svojim komšijama, živela životom dostojnim svakog uličnog psa u Beogradu.

Bonus video:

01:30

MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.