MEĐU 4,2 MILIONA KOVERATA ON JE BAŠ DANAS IMAO SREĆE: Ovo je dobitnik stana u Zemunskim kapijama!
Nagrada, Foto: Printscreen/RTS

bravo

MEĐU 4,2 MILIONA KOVERATA ON JE BAŠ DANAS IMAO SREĆE: Ovo je dobitnik stana u Zemunskim kapijama!

Njemu je sreću doneo mladi glumac Bojan Perić. Kako je RTS javio, pristiglo je više od 4.200.000 koverata

Objavljeno:

U petomizvlačenju prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" dvoiposoban stan u beogradskom naselju Zemunske kapije dobio je Ivan Todosić iz Kuršumlije.

Njemu je sreću doneo mladi glumac Bojan Perić. Kako je RTS javio, pristiglo je više od 4.200.000 koverata.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ružica Tomić iz Šapca, Marija Žegarac iz Subotice, Svetlana Kecman iz Niša, Dalibor Jovanović iz Jakova i Ognjen Vranić iz Gornjeg Milanovca.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice komisije Jelena Gavrilović.

U prethodnom izvlačenju, stan je dobio Goran Glišović iz Zemuna. Njegovu kovertu je izvukla mlada glumica iz Sombora Vanja Nenadić.

Pravila igre

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su ista kao i ranije: mogu da učestvuju svi punoletni građani Srbije, treba da u koverti imate najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova, a minimalna vrednost na računu mora da bude 100 dinara.

Računi i slipovi ne smeju biti stariji od 1. aprila 2021. Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Bonus video:

00:53

Srpski student čisti planetu od zagađenja

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.