ZEMUNCI ZANEMELI KAD SU OVO VIDELI: Žena prošetala kravu u prometnoj ulici, internet izgoreo! (FOTO)
Zemun, Foto: InstagramPrintscreen/moj_beo_grad

hit

ZEMUNCI ZANEMELI KAD SU OVO VIDELI: Žena prošetala kravu u prometnoj ulici, internet izgoreo! (FOTO)

Međutim, ako se i odlučite da držite nekog papkara, kopitara, živinu ili kunića u ovim opštinama, morate im obezbediti stanište unutar svog dvorišta i to bar 10 metara udaljeno od bilo kakvog objekta u susedovom dvorištu

Objavljeno:

Stanovnici Zemuna danas su bili iznenađeni prizorom. Naime, Grmečkom ulicom u naselju Kavarija prošetala se ni manje ni više nego - krava!

Zemunci su spazili domaću životinju kako se nesmetano šeta u pratnji jedne gospođe, a fotografije ovog nesvakidašnjeg prizora proširile su se društvenim mrežama brzinom munje.

Zemun
foto: InstagramPrintscreen/moj_beo_grad

Inače, prema zakonu u opštinama Zemun, Barajevo, Voždovac, Grocka, Zvezdara, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Sopot, Surčin i Čukarica, moguće je gajiti ove životinje, ali je ostavljeno da se na lokalnom nivou odluči u kojim delovima tih opština je moguće čuvati, na primer, ćurke.

Međutim, ako se i odlučite da držite nekog papkara, kopitara, živinu ili kunića u ovim opštinama, morate im obezbediti stanište unutar svog dvorišta i to bar 10 metara udaljeno od bilo kakvog objekta u susedovom dvorištu. Za pse je ova granica nešto blaža pa psa možete držati u dvorištu na bar pet metara od komšijine kuće i morate na kapiji držati tablu sa natpisom koji upozorava na vašeg ljubimca

Bonus video:

00:40

35 KRAVA RASE HOLŠTAJN, 1 GODINA U ALL INCLUSIVE LETOVALIŠTU... Ovo od mesečne plate može da kupi BAJATOVIĆ

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.