OTKUD BROJ NJENOG DEČKA U TELEFONU DRUGE DEVOJKE: Najnoviji detalji tuče u autobusu 23
Tuča, Foto: Printscreen Telegraf

TUČA I DEČKO

OTKUD BROJ NJENOG DEČKA U TELEFONU DRUGE DEVOJKE: Najnoviji detalji tuče u autobusu 23

Napadnuta mlada žena ima ogrebotine i podnela je prijavu potiv NN lica

Objavljeno:

Tuča dve devojke u autobusu na liniji 23 izazvala je pravu buru na društvenim mrežama, a sada je poznat i razlog incidenta.

Kako nezvanično saznajemo, policiju je o tuči u autobusu obavestio vozač, a patrola je izašla na lice mesta i uzela izjavu od napadnute devojke, vozača autobusa i očevidaca.

- Napadnuta devojka (28) je navodno objasnila da ju je druga devojka u autobusu zamolila da joj pozajmi mobilni telefon kako bi se hitno javil dečku. Napdnuta joj je učinila uslugu i dala joj telefon, a ona je obavila razgovor. Međutim, kada je vratila telefon devojci, setila se da je u njemu ostao zabeležen broj telefona njenog momka i ponovo je tražila telefon kako bi obrisala broj. Napadantuta je tada rekla da ne može po drugi put da joj da svoj mobilni i da je baš briga za njenog dečka - objašnjava naš izvor oko čega su se devojke posvađale.

Napadnuta mlada žena ima ogrebotine i podnela je prijavu potiv NN lica.

- Njih dve se uopšte ne poznaju, prvi put su se videle u autobusu, pa napadnuta nije znala identitet osobe koja ju je povredila. Policija je odmah pokrenula potragu za devojkom i ona je juče identifikovana - kaže naš izvor i dodaje da je dalji rad policije u toku.

Bonus video:

02:26

UDARILA GROBARKA NA ZVEZDAŠICU U CENTRU BEOGRADA PRED DERBI Imamo HAOS snimak - PAZITE SAMO ŠTA SU IMALE DA KAŽU!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.