VELIKO BRAVO ZA NJIH: Volonteri pomažu u sprovođenju imunizacije na Sajmu!
Vakcinacija, Foto: Aleksandra Čolić

na sve načine

VELIKO BRAVO ZA NJIH: Volonteri pomažu u sprovođenju imunizacije na Sajmu!

U ostalim starosnim grupama postigli smo dobre rezultate, neophodno je da se mladi vakcinišu

Objavljeno:

Volonteri kancelarije za mlade aktivno pomažu u sprovođenju imunizacije na najvećem vakcionalnom punktu na beogradskom sajmu, rekao je danas gradonačelnik Zoran Radojičić i dodao da je njihova pomoć veoma značajna u borbi protiv epidemije.

Iako su svakodnevno na vakcionalnim punktovima i svojim doprinosom utiču na brzo sprovođenje imunizacije volonteri su srećni jer učestvuju u borbi, rekao je Radojičić za K1 televiziju.

"Volonteri kancelarije za mlade aktivno pomažu, a nemaju ni jedan dan odmora i, sa jedne strane iscrpljeni su, ali sa druge strane srećni i zadovoljni, jer daju doprinos u ovoj borbi", kaže Radojičić.

Prema njegovim rečima, imunizacija u Beogradu ide sjajno i približavamo se brojci od 50 odsto vakcinisanih, zato je važno podsetiti mlade ljude da se vakcinšu jer će se najviše družiti u letnjem periodu.

"U ostalim starosnim grupama postigli smo dobre rezultate, neophodno je da se mladi vakcinišu, kako bi se približili kolektivnom imunitetu i vratili životu koji smo imali pre pandemije", naglasio je on.

Epidemiološka situacija je značajno bolja, kaže Radojičić i dodaje da veruje da će tokom leta, iz dana u dan, biti sve bolje.

"Ali za to nam je potrebna vakcinacija i svest o tome da se i dalje pridržavamo mera, jer se svet promenio i nije više kao nekada, uz vakcinaciju i odgovorno ponašanje, verujem da ćemo se ovo leto odmoriti i ponovo ziveti normalno", rekao je Radojičić.

Bonus video:

00:21

Građani motivisani da dobiju 3.000 dinaraza vakcinaciju

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.