VESIĆ SAOPŠTIO SJAJNU VEST: U Beogradu vakcinisano preko 683.000 građana
Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, Foto: Beoinfo

dobre vesti

VESIĆ SAOPŠTIO SJAJNU VEST: U Beogradu vakcinisano preko 683.000 građana

Naveo je da je u pet beogradskih opština - Starom gradu, Savskom vencu, Vračaru, Rakovici i Novom Beogradu već vakcinisano preko 50 procenata građana

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas da je u glavnom gradu dosad vakcinisano preko 683.000 građana, odnosno 48,4 odsto.

"Nama u Beogradu, zaključno sa jučerašnjim danom, nedostaje 22.279 lica da se vakciniše kako bismo imali 50 odsto vakcinisanih", rekao je Vesić za RTS tokom posete beogradskoj Štark areni, koja je izašla iz kovid sistema i vraća se uobičajenom radu.

Naveo je da je u pet beogradskih opština - Starom gradu, Savskom vencu, Vračaru, Rakovici i Novom Beogradu već vakcinisano preko 50 procenata građana.

Vesić je kazao da je u privremenoj bolnici Arena do petka, kada je iz nje izašao poslednji pacijent, lečeno 5.430 pacijenata, od kojih je četvoro umrlo, a izlečeno je više od 5.400.

Arena
foto: Printscreen

"U petak su poslednji pacijenti otišli iz Arene s obzirom da se situacija normalizuje. Danas počinje iznošenje stvari i dezinfekcija", kazao je.

Arena će, kako je naveo, biti spremna za sportske dogadjaje za sedam dana.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.