U SUBOTU SE OTVARA SKADARLIJA! Velika radost svim BOEMIMA, a tek kad čujete KO će otvoriti manifestaciju!
Skadarlija, Foto: Dragana Udovičić

to, konačno!

U SUBOTU SE OTVARA SKADARLIJA! Velika radost svim BOEMIMA, a tek kad čujete KO će otvoriti manifestaciju!

Čast da otvori manifestaciju na Platou ispred Skadarlijske česme ove godine imaće glumac Stevan Pijale

Objavljeno:

Svečanim podizanjem skadarlijske zastave u subotu tačno u podne biće obeležen početak turističke sezone u boemskoj četvrti.

Čast da otvori manifestaciju na Platou ispred Skadarlijske česme ove godine imaće glumac Stevan Piale, dok će program voditi glumac Milan Milosavljević u ulozi Branislava Nušića.

Društvo će mu praviti Ljiljana Jakšić koja će u ulozi Skadarlijske dame uz pratnju Skadarlijskog orkestra izvesti atraktivan humoristički program i seriju muzičkih numera starogradske muzike.

Među specijalnim gostima naći će se poznata glumica Vjera Mujović, i vokalna solistkinja Radio Beograda i RTS Vesna Dimić. Skadarlijski dobošar Bojan Hlišć govoriće "Kodeks o ponašanju u Skadarliji", dok će Umetnički centar "Talija" odigrati Građansko kolo.

Na Platou na uglu Skadarske i ulice Strahinjića Bana, u saradnji sa JKP Gradske pijace, biće organizovan "Skadarlijski EKO bazar", na kom će se od 11 do 17 časova predstaviti zanatlije, proizvođači domaćih proizvoda, rukotvorina, suvenira i umetnina. Na posebnim punktovima duž Skadarske ulice, predstaviće se i Škola za dizajn, Muzej grada Beograda, Muzej iluzija, Međunarodno udruženje žena, Galerija "Babka" iz Kovačice i drugi učesnici.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.