OVAKO ĆE DA IZGLEDA JEDAN OD NAJPOZNATIJIH PARKOVA U BEOGRADU: Prepoznajete li ga?
Peti parkić, Foto: Беоинфо

lepe vesti

OVAKO ĆE DA IZGLEDA JEDAN OD NAJPOZNATIJIH PARKOVA U BEOGRADU: Prepoznajete li ga?

Vesić je rekao da na ovaj način gradska vlast i građani zajedno uređuju naš grad kako bi postao bolje mesto za život svih ljudi

Objavljeno:

Počinje uređenje Petog parkića na Lionu kako sam obećao na sastanku koji sam održao prošlog oktobra u Skupštini Grada Beograda sa građanima, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da radovi počinju u ponedeljak, 17. maja, a trajaće do kraja septembra.

– Tako će građani posle 13 godina konačno dobiti svoj park. Sve je počelo 2008. godine kada je Grad Beograd prodao ovu parcelu privatnom investitoru. Posle protesta građana tadašnja gradska vlast je zaustavila gradnju, ali je Peti parkić ostao u vlasništvu privatnog investitora. Tako su prevarili i građane koji nisu dobili uređen park i privatnog investitora koji nije dobio drugu parcelu da gradi, kako mu je obećano. Prošle jeseni pregovarao sam u ime Grada Begrada sa privatnim investitorom i on je pristao da pokloni parcelu Beogradu – izjavio je Vesić gostujući u jutarnjem programu Studija B.

On je rekao da na ovaj način gradska vlast i građani zajedno uređuju naš grad kako bi postao bolje mesto za život svih ljudi.

– Hvala građanima što su učestvovali u glasanju i sami birali sadržaje koje žele u novom parku. Do kraja septembra uživaćemo u novoj zelenoj oazi našeg grada – poručio je Vesić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.