HVALA JELENI, VERUJEM DA ĆE NJENA ODLUKA UTICATI NA MLADE: Vesić pozdravio Karleušinu odluku da se VAKCINIŠE u UŠĆU
Goran Vesić, Jelena Karleuša, Foto: Instagram/Printscreen

oglasio se

HVALA JELENI, VERUJEM DA ĆE NJENA ODLUKA UTICATI NA MLADE: Vesić pozdravio Karleušinu odluku da se VAKCINIŠE u UŠĆU

- Na ovom mestu svako od vas takođe može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja vakcinom proizvođača po ličnom izboru, napisala je Karleuša...

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prokomentarisao je odluku pevačice Jelene Karleuše da se sutra u 9h vakciniše u Ušću.

- Zahvaljujem se Jelena Karleuša na odluci da se sutra u 09.00 sati vakciniše na našem novom punktu za masovnu vakcinaciju u tržnom centru Ušće. Verujem da će Jelenina odluka uticati na druge ljude, pre svega mlade, da se vakcinišu i tako zaštite sebe, svoje najmilije ali i druge ljude od opakog virusa. Pozivam sve Beograđanke i Beograđane da se vakcinišu. Beograd je najbolji region u Srbiji kada je vakcinacija u pitanju jer se vakcinisalo 605.052 ljudi revakcinisalo a 475.689 građanki i građana. Naš cilj je da vakcinišemo 750.000 ljudi. Beograd pobeđuje, napisao je Vesić na Fejsbuku.

Захваљујем се Jelena Karleuša на одлуци да се сутра у 09.00 сати вакцинише на нашем новом пункту за масовну вакцинацију...

Posted by Горан Весић on Среда, 05. мај 2021.

Ranije, pop zvezda Jelena Karleuša, napisala je da će se vakcinisati protiv koronavirusa.

„Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu. Na ovom mestu svako od vas takodje može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se!“, napisala je Karleuša na društvenim mrežama.

Podsećamo, u Srbiji je do sada dato 3.620.000 vakcina, od toga je 2.050.000 prvih doza i oko 1.570.000 drugih doza, naveo je direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović.

Najavljuje da se nastavlja vakcinacija bez zakazivanja na 220 punktova u Srbiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.