BEOGRADSKI KOL CENTRI OBAVILI VIŠE OD 180.000 POZIVA! Vredni volonteri svakodnevno pomažu najstarijima!
ilustracija, Foto: Printscreen

ZA STO DANA!

BEOGRADSKI KOL CENTRI OBAVILI VIŠE OD 180.000 POZIVA! Vredni volonteri svakodnevno pomažu najstarijima!

Te podatke iznela je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i istakla da je, zahvaljujući više od sto volontera koji svakodnevno volontiraju u svim kol centrima, do sada skoro 65.000 osoba starijih od 65 godina prijavljeno za vakcinaciju

Objavljeno:

U Beogradu su kol centri za pomoć sugradanima starijim od 65 godina oko prijave za vakcinaciju i prevoza do mesta gde se vakcinacija vrši otvoreni pre sto dana, a do sada je putem tih kol centara obavljeno više od 180.000 poziva.

Te podatke iznela je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i istakla da je, zahvaljujući više od sto volontera koji svakodnevno volontiraju u svim kol centrima, do sada skoro 65.000 osoba starijih od 65 godina prijavljeno za vakcinaciju.

Navela je da je do sada više od 5.000 sugrađana u svim gradskim opštinama prevezeno do mesta gde se vrši imunizacija i nazad.

"Kol centri će nastaviti sa radom dok god postoji potreba za tim", rekla je Stanisavljević koja je danas, zajedno sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, u zgradi opštine Stari grad obišla kol centar za pomoć najstarijim sugrađanima po pitanju imunizacije.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.