Pekao me je žaračem po čelu i sekao žiletom dok su naša deca bila u kući! Jeziva ispovest Marije koju je muž zverski zlostavljao
Foto: Blic/Milan Ilić

BG pakao uživo!

Pekao me je žaračem po čelu i sekao žiletom dok su naša deca bila u kući! Jeziva ispovest Marije koju je muž zverski zlostavljao

U stanju sam da kupim pištolj i da čim izađe s robije pucam u njega, kaže Emina Ferizović, majka nesrećne devojke
Objavljeno: 16:12h

Isprebijao me je šipkom i motkom, ubadao makazama, ekserom, pekao i goreo kožu cigarom, sekao žiletom... Sramota me je da pričam šta mi je sve radio.“ Ovako za list „Blic“ opisuje pakao iz kojeg je pobegla Marija Ferizović (21), koju je suprug Ahmet Marinković (40) tri dana držao zaključanu u kući u Kaluđerici i zverski zlostavljao dok nije uspela da pozove policiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Iskreno, osećam se slabo, jadno, poniženo, slomljeno. Ne znam na koji način bih opisala trenutno stanje. Sve se odigralo u noći između subote i nedelje. Tek u utorak veče sam uspela da pobegnem od njega, pomogla mi je policija. Nisam bila u stanju da izlazim od povreda koje mi je naneo i bila sam zaključana u stanu. Telefoni su mi bili oduzeti, izvađene baterije - kaže Marija.

Monstrum koji je kasapio ženu žiletom: Varala me je pa sam je kaznio!

Tek pogled na nesrećnu ženu koju je suprug čak i žigosao usijanim žaračem na čelu, a prethodno ju je, da bi to učinio što vidljivijim, ošišao na ćelavo, govori o strahotama koje je preživela.

Muž danima maltretirao ženu u Kaluđerici: Sekao je žiletom, žigosao žaračem i obrijao je do glave!

Okidač za njegov brutalni pir sličan je kao i kod skoro svih nasilnika.

- Ne znam šta mu je bilo u glavi. Načuo je neke priče o neverstvu i zbog toga je to uradio - kaže Marija.

O njenom neverstvu u Kaluđerici niko nikada ništa nije načuo, u isto vreme, o njegovom pričaju svi. Kako komšije kažu, sa izvesnom ženom, bliskom Mariji, viđali su ga redovno u kasnim noćnim satima.

Za vreme brutalnog zlostavljanja nesrećne Marije, u kući je bilo i njihovo troje male dece.

Preti mu 10 godina zatvora: Šta je mučitelj iz Kaluđerice kazao o svom zlodelu nad Marijom

foto: Shutterstock

- Najgore je što su u stanu sve vreme bila deca. Starija ćerka od tri godine je spavala, mlađi sin od dve godine bio je budan. Sklonila sam ga u sobu da gleda televizor. Policija mi je pomogla da ih izvedem iz stana, jer sam pozvala policiju kada on nije bio tu, onda su došli i pomogli mi da izbavim decu iz stana. Odmah su me odveli u Dom zdravlja. Tu smo slučajno sreli njega jer je išao da mi kupi lekove i odmah su ga uhapsili. Deca su bila šokirana kada su videla u kom sam stanju, ali sam uspela da im objasnim da sam pala i da je to zbog toga, nisam znala koji drugi izgovor da nađem - priča Marija.

Nasilje naravno nije počelo u subotu veče, nesrećna žena ga je trpela i ranije.

- Prvi put me je udario kada smo bili u vezi godinu dana, tada su to bile modrice po licu. Evo dve godine kasnije možete da vidite šta mi je sve uradio. Nikada nije bilo ovakvih batina - kaže ona.

Na pitanje zašto ga nije ranije prijavila, ima odgovor sličan hiljadama drugih žena, žrtava porodičnog nasilja.

foto: Blic/Milan Ilić

- Sve sam gledala na to što imam troje dece sa njim i promeniće se. Želela sam da moja deca odrastaju pored oca i da imaju neki normalan život. A i volela sam ga, iskreno. Ali sada nakon svega što mi je uradio, ne znam... Ne želim ga u svojoj blizini niti u blizini bilo kog drugog ženskog bića, jer ako je meni bio u stanju da uradi ovo, šta onda može nekoj drugog ženi - kaže Marija.

Za batine po svemu sudeći niko nije znao.

- Ovo što je uradio mojoj ćerki je stravično. Iskreno da vam kažem, u stanju sam da kupim pištolj i da čim izađe s robije pucam u njega. Ali smirena sam žena i moram sada da pomognem ćerki da prevaziđe sve ovo i da decu izvede na pravi put. Verujem u pravosuđe da će ga osuditi na što je moguće veću kaznu, sada je sve na javnom tužiocu - rekla je majka isprebijane devojke Emina Ferizović.

Komšije, kako to uvek biva u ovakvim pričama, za Ahmeta kažu da je „sitan, gospodin čovek, pristojan“ i da su u šoku da je u stanju nešto tako da uradi.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.