Čeka li nas nemiran dan u BG? Na protest Ne davimo Beograd stižu sa svih strana! Policija ispituje organizatore?
Foto: Dragan Kadić

Nemirna patkica

Čeka li nas nemiran dan u BG? Na protest Ne davimo Beograd stižu sa svih strana! Policija ispituje organizatore?

Iz organizacije "Ne davimo Beograd" kažu da trpe policijske pritiske zbog najavljenog protesta. MUP će snimati sve učesnike skupa koji u 18h počinje u centru Beograda
Objavljeno: 15:36h

Danas u 18h zakazan je još jedan protest inicijative "Ne davimo Beograd" ispred Skupštine grada, a čini se da su strasti povodom ovih protesta dostigle usijanje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, kasno sinoć ova inicijativa je poslala vanredno saopštenje medijima u kom se tvrdi da postoje pritisci na građane iz drugih gradova koji su spremni da danas podrže proteste protiv gradske vlasti Beograda.

foto: Stefan Jokić

Ne davimo BGD na četvrtom protestu okupilo više desetina hiljada ljudi: Mrak se plaši nas, Savamala nije mala! (VIDEO) (FOTO)

Prenosimo saopštenje u celosti:

"Kako saznajemo u bar tri grada odakle grupe građana sutra organizovano dolaze na protest, policija ispituje organizatore i građane i najavljuje da će do protesta imati policijsku pratnju. Da ispitivanje nije samo informativno, pokazuje i to što su pojedinci bili kontaktirani i po četiri puta.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ne davimo Beograd: Sada imaju i himnu, nećete verovati kada je čujete! (VIDEO)

Najoštrije osuđujemo ovo zastrašivanje policijom, koja umesto da odgovora na pozive građana u pomoć ili rešava ozbiljne slučajeve kršenja prava, proverava ko i gde putuje. Mi ne pristajemo na strah i zato ćemo na protestu ispred Skupštine grada od 18h biti samo odlučniji.

Fantomkama protiv fantoma: Ovo je protest koji je podigao ceo Beograd na noge! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.