Mali oči u oči sa zakonom: Ako se potvrdi da sam kriv, preuzimam odgovornost za Savamalu!
Foto: Marina Lopičić

čeka rezultate istrage

Mali oči u oči sa zakonom: Ako se potvrdi da sam kriv, preuzimam odgovornost za Savamalu!

- Gradske institucije nisu učestvovale i sve podatke smo dostavili policiji, tužilaštvu i zaštitniku Saši Jankoviću. Mislim da treba da se pokaže kako pravna država radi. Ja nisam ni policajac ni tužilac - rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali
Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je za "Insajder bez ogrnaičenja" da će preuzeti odgovornost ukoliko istraga tužilaštva potvrdi da je on umešan u noćno rušenje objekata u Hercegovačkoj ulici. Ipak, tvrdi da sa tim nema veze, ali da nije ni policajac ni tužilac da bi mogao da zna ko je rušio u Savamali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je početkom juna izjavio da ima saznanja da je u rušenju u Savamali učestvovao vrh gradske vlasti. Gradonačelnik Siniša Mali kaže da je premijer u tom trenutku imao svoja saznanja, a da on o tome nije razgovarao.

OEBS o Savamali: Ne zna se ni ko je tužilac ni broj predmeta, rušenje planirano na visokom nivou!

foto: Zorana Jevtić

Na pitanje "Insajdera bez ograničenja" da li je Vučić mislio na njega kada je govorio o najvišim državnim organima, Mali odgovara: "To treba da pitate njega".

- Kažem i odgovorno tvrdim da nijedna gradska ustanova nije učestovovala u tome te noći. Gradske institucije nisu učestvovale i sve podatke smo dostavili policiji, tužilaštvu i zaštitniku Saši Jankoviću. Mislim da treba da se pokaže kako pravna država radi. Ja nisam ni policajac ni tužilac - rekao je Mali.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.