LEPE VESTI ZA SVE UGOSTITELJE: Bez taksi na bašte ZA JUN I JUL MESEC!
ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

društvo

LEPE VESTI ZA SVE UGOSTITELJE: Bez taksi na bašte ZA JUN I JUL MESEC!

Vesić je rekao da će odluka da se ugostitelji dva meseca oslobode te takse biti usvojena na sledećoj sednici Skupštine grada

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će ugostitelji u Beogradu biti oslobođeni plaćanja taksi na korišćenje javnih površina kao bašti za jun i jul ove godine.

Vesić je rekao da će odluka da se ugostitelji dva meseca oslobode te takse biti usvojena na sledećoj sednici Skupštine grada.

- Znam da to nije dovoljno, ali na taj način želimo da pomognemo ugostiteljima da rade, da zadrže zaposlene i da isplaćuju plate. Naš cilj je da što više građana i građanki Beograda dobiju plate i da imaju radna mesta', rekao je Vesić odgovarajući na pitanja građana na Fejsbuku.

Podsetio je da je Grad Beograd doneo odluku kojom se sva pravna lica koja se bave u ugostiteljskom delatnošću, a rade u poslovnim prostorima koja su u vlasništvu Grada, oslobađaju plaćanja zakupa poslovnog prostora za maj ove godine.

Vesić je rekao da će plaćanja kirije za maj biti oslobođeno 481 pravno lice i da je reč o objektima koji se prostiru na oko 40.000 kvadrata.

Bonus video:

00:30

ANA KORAĆ PONOSNA ŠTO JE SAD TANKA KAO PRUT! U Dubaiju se hvali 5 CM tanjim strukom koji je platila čak 7.000 € (VIDEO)

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.