Pokušajte da pronađete Đorđa Marjanovića u klipu koji je zapalio internet! (VIDEO)

Tu je samo na tren

Pokušajte da pronađete Đorđa Marjanovića u klipu koji je zapalio internet! (VIDEO)

Koliko je zaista teško pronaći čuvenog srpskog pevača, možete i lično da se uverite ukoliko pokušate da zaustavite klip u "frejmu" u kome se pojavljuje Marjanović u 43. sekundi klipa
Objavljeno:

Beograđanin Vuk Spasojević, koji je pre desetak dana postao svojevrsna internet zvezda zahvaljujući video klipu "Halo, Džozefina", ima i specijalnog gosta koga je veoma teško primetiti. U pitanju je Đorđe Marjanović, koji se pojavljuje na 43. sekundi spota, iza autora ovog klipa. O njemu priča cela Srbija: Prvo je napravio najluđi klip na Jutjubu, a onda se oženio na biciklu! (VIDEO) (FOTO) Beograđanin napravio najluđi klip na Jutjubu! Ceo grad priča o njemu! (VIDEO) Vuk Spasojević: Promenio sam 1.294 lokacije da bih snimio video-klip Vreme leti kad... Koliko je zaista teško pronaći čuvenog srpskog pevača, možete i lično da se uverite ukoliko pokušate da zaustavite klip u "frejmu" u kome se pojavljuje Marjanović. O samom pevaču, Vuk ima samo reči hvale.

Printscreen/Vuk Spasojević
- Đorđe je čovečina. To sam znao, a i uverio se u isto kada sam se jednom prilikom upoznao sa njim. Tako fantastičnu energiju i auru nikada nisam osetio. Kada je on kročio iz kuće, celo dvorište je zasijalo, i cveće je procvetalo - objasnio je Spasojević. Podsetimo, ovaj klip je sniman od marta 2012. do aprila 2015. godine. Na početku videa Vuk ima kratku kosu i bez brade je, dok samo dva minuta, a zapravo tri godine kasnije, ovaj mladić ima dugu kosu i veoma promenjen lik. Pogledajte još jednom spot i pronađite Đorđa Marjanovića:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.