STANISAVLJEVIĆ SAOPŠTILA: Beograđanima dostpuno čak 18 punktova za vakcinu i to BEZ PRIJAVE
Nataša Stanisavljević, Foto: Printscreen

borimo se

STANISAVLJEVIĆ SAOPŠTILA: Beograđanima dostpuno čak 18 punktova za vakcinu i to BEZ PRIJAVE

Ona je istakla da se punktovi za vakcinaciju bez zakazaivanja nalaze u svim gradskim opštinama

Objavljeno:

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević rekla je za TV Vesti da je Beograđanima od juče na raspolaganju 18 punktova za vakcinaciju za građane koji nemaju zakazan termin za vakcinaciju preko portala e-uprava.

Ona je istakla da se punktovi za vakcinaciju bez zakazaivanja nalaze u svim gradskim opštinama, uz dodatni punkt koji se nalazi u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata, koji je namenjen isključivo za vakcinaciju studenata.

– Odziv građana je odličan i apelujem na građane da dođu i vakcinišu se, budući da je Srbija obezbedila dovoljan broj vakcina. Svako može da ode na punkt koji se nalazi na opštini na kojoj stanuje, vakciniše se i na taj način zaštiti sebe i druge – rekla je Nataša Stanisavljević.

Prema njenim rečima, građani bi trebalo da se informišu u domovima zdravlja na opštinama na kojima žive, jer su punktovi vezani za domove zdravlja i tamo mogu da dobiju informaciju o tačnoj lokaciji na kojoj se vrši imunizacija.

– Druga opcija je pozivanje kol-centara koji postoje na svakoj opštini, jer se tamo takođe može dobiti informacija o tome gde se u određenim danima nalazi punkt za vakcinaciju, ali i informacija koja se tiče radnog vremena.

Treća opcija je celokupan spisak punktova sa adresama i radnim vremenom koji je objavljen na sajtu Grada Beograda – podsetila je sekretarka za socijalnu zaštitu.

Ona je dodaala da sve navedeno apsolutno ne utiče na proces imunizacije za građane koji su se prijavili za vakcinaciju preko portala e-uprave i dobili svoj termin.

Bonus video:

01:03

MILAN LAINOVIĆ IZ YUTE U PULSU SRBIJE: Kakav će turizam biti ove godine?

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.