CEO NOVI BEOGRAD JE PLAKAO OD SMEHA: Nije znala kako da izađe sa parkinga, postala je ozbiljan HIT!(VIDEO)
Novi Beograd, Foto: Printscreen/Instagram

nema dalje

CEO NOVI BEOGRAD JE PLAKAO OD SMEHA: Nije znala kako da izađe sa parkinga, postala je ozbiljan HIT!(VIDEO)

Tokom akcije isparkiravanja, ona je pokušavala da zaobiđe rampu, zbog čega je i izašla iz vozila, posmatrajući princip po kome radi ramp

Objavljeno:

Žena iz Beograda, postala je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što se na internetu pojavio video snimak njenog pokušaja izlaska sa parkinga na Novom Beogradu. Naime, ona je nekoliko minuta pokušavala da izađe iz kontra smera i to ispod rampe, a sve to ne bi bilo toliko bizarno, da samo na pola metra od nje, nije bio pravi izlaz i to bez rampe.

Tokom akcije isparkiravanja, ona je pokušavala da zaobiđe rampu, zbog čega je i izašla iz vozila, posmatrajući princip po kome radi rampa. Pomerila je ogradu, kao i saobraćajni čunj. Nakon što je “procenila” kako da joj to pođe za rukom, ponovo je sela za volan i pokušala da prođe ispod rampe. Međutim, uspela je samo da ošteti vozilo.

Njena agonija je potrajala dobra tri minuta, dok nije naišao par koji je izveo psa u šetnju. Oni su joj pokazali da je izlaz sa parkinga na samo pola metra od onog koji je ona zabrala.

Prema navodima, sve se dešavalo pre dva dana na Novom Beogradu na parkingu tržnog centra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.