Besplatan kurs web dizajna za nezaposlene žene
Ilustracija, Foto: Profimedia

BOŽIDARAC POKLANJA ZA 8. MART

Besplatan kurs web dizajna za nezaposlene žene

Kurs web dizajna će se realizovati online, potrebno je samo da imate kompjuter ili telefon sa koga ćete da pratite nastavu

Objavljeno: 09:59h

Sve nezaposlene žene mogu da se upišu na kurs web dizajna koji organizuje Božidarac Digital i to besplatno. Kurs, koji inače košta 12.000 dinara, kreće u drugoj polovini marta, a prijave su otvorene do 14. marta.

Direktor Centra za obrazovanje i kulturu Božidarac Vladimir Kljajić kaže da je ideja da se nezaposlene žene podrže i da im se omogući šansa za sticanje novih veština. - Želimo da iskoristimo Međunarodni dana žena da ojačamo nezaposlene žene i to pre svega u indrustriji koja se često posmatra kao ’’muška’’ kao i cela IT scena. Cilj nam je kreiranja društva koje je jednakije i pravednije. Kurs web dizajna će se realizovati online, potrebno je samo da imate kompjuter ili telefon sa koga ćete da pratite nastavu - kaže Kljajić. Predviđena dinamika je dva puta nedeljno, ukupno 22 školska časa. Nije potrebno određeno predznanje. Prijavu jednostavno možete izvršiti na linku (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGIWGz09ROhOQV6osvEHj2c-N-mQNCv7dxq0s3wzSMXxipOg/viewform) ili na sajtu bozidaracdigital.rs. Prijava je otvorena do 14. marta do ponoći.

Božidarac
foto: Božidarac

- Šta ćete naučiti na našem kursu? Savladaćete izvanredan sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji je dovoljno moćan i fleksibilan da stvori bilo kakav blog ili web stranicu koju možete da zamislite. Međutim, ogroman svet web dizajna u početku može izgledati zastrašujuće, ali mi smo tu da vam pomognemo da sa lakoćom savladate veštine koje će vam pomoći u kreiranju sajta kroz praktičan rad - kaže Kljajić.

Polaznice će otkriti kako da koriste program za kreiranje stranica i postova, dodavanje slika i video zapisa, promenu izgleda sajta kao i dodavanje prilagođenih funkcija. Takođe će naučiti da koriste onlajn administrativno područje i imaće mogućnost da posetiocima na mreži dozvole da komentarišu njihve članke, popunjavaju obrasce i aplikacije.

Božidarac
foto: Božidarac

Pored toga ovaj kurs izdvaja i to što je fokus i na dodacima (engl. Plugin) za povećavanje funkcionalnost sajta ili sajta budućeg klijenta.

- U takozvanoj administrativnoj sekciji na kursu se obrađuje gotovo sve, zato nemojte da gubite vreme i prijavite se odmah. Na kraju ovog kursa moći ćete sa sigurnošću da pravite web sajtove - poručuje Kljajić. Redovna cena kursa ja više od dvanaest hiljada dinara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.