ZAMALO TUŽAN EPILOG: Pokušali da opljačkaju NEMOĆNOG DEKU, a u pomoć pritekle niko drugi, no DVE DEVOJKE!
Trg Republike, Foto: Filip Plavčić

dogodilo se na trgu

ZAMALO TUŽAN EPILOG: Pokušali da opljačkaju NEMOĆNOG DEKU, a u pomoć pritekle niko drugi, no DVE DEVOJKE!

U poslednjem času, kada je izgledalo kao da će se deka predati i dozvoliti da mu otmu ono malo što ima, dve devojke, koje su se tu zadesile u prolazu

Objavljeno:

Sve se više susrećemo sa različitim vidovima nasilja u današnjem društvu. Najveću pažnju javnosti privlači nasilje nad ženama i decom.

Međutim to nije slučaj sa nasiljem nad starijim osobama.

I starije osobe predstavljaju osetljivu društvenu grupu, kao takva su moguće žrtva nasilja, a često se dešava da stari budu na meti pljačkaša, koji lako dolaze do ”plena” jer žrtve nemaju dovoljno snage da se odbrane.

Večeras je, usred Beograda, na Trgu republike, napadnut jedan stariji, slabašan, gospodin, a napadači su imali samo jedan cilj- da opljačkaju nesrećnog čoveka. On je pružio otpor koliko je mogao, više verbalni, ali nije bio dovoljno snažan da se odbrani. U poslednjem času, kada je izgledalo kao da će se deka predati i dozvoliti da mu otmu ono malo što ima, dve devojke, koje su se tu zadesile u prolazu, pomogle su ovom starom čoveku da se odbrani i sačuva svoju imovinu od pljačkaša. Od svih koji su se u tom momentu tu zadesili, jedino su njih dve imale hrabrosti i volje da pomognu ovom čoveku. Jedna korisnica tvitera bila je očevidac ovog događaja, pa je ovu priču podelila na svom nalogu..

Uz nadu da je stari gospodin sada na sigurnom i da se oseća dobro, mladim beogradskim heroinama se mora odati priznanje! Svaka čast, devojke!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.