NIKODIJEVIĆ: E-UPRAVA FUNKCIONIŠE SAVRŠENO! Naša žemlja je jedna od privilegovanih u Evropi!
Nikola Nikodijević, Foto: Espreso

IMUNIZACIJA

NIKODIJEVIĆ: E-UPRAVA FUNKCIONIŠE SAVRŠENO! Naša žemlja je jedna od privilegovanih u Evropi!

Bitno je da revakcinacija bude tačno onog dana kada je naznačeno u SMS poruci

Objavljeno:

Ponosimo se što smo građanima omogućili da jednim popunjavanjem formulara dobiju vakcinu, naročito u trenutku kada je cela Zapadna Evropa u karantinu i čija privreda ne funkcioniše, poručio je danas predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

On je za TV Pink rekao da je dosadašnji tok imunizacije prošao u najboljem redu, te da je u prethodne tri nedelje vakcinu protiv korone primilo više od 550.000 ljudi, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Kaže i da je ideja da za sada "Belekspocentar" bude punkt samo za vakcinaciju, a da revakcinacija bude na mestu primanja prve doze vakcine.

"Bitno je da revakcinacija bude tačno onog dana kada je naznačeno u SMS poruci. Kako se ne bi poremetili termini ostalih sugrađana, izuzetno je bitno da se poštuje zakazano vreme. Slobodno mogu reći da portal eUprava funkcioniše savršeno", rekao je Nikodijević.

Ocenio je da je naša zemlja jedna od privilegovanih u Evropi koja je obezbedila dovoljnu količinu vakcina različitih proizvođača, te da se u tome država nije vodila geopolitikom nego "interesom građana".

Nikodijević je pozvao građane da se prijave za vakcinaciju, precizirajući da ima dovoljno vakcina.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.