POMOĆ OKO VAKCINACIJE DOBILO PREKO 1.200 LJUDI! Grad Beograd je učinio sve da pomogne najstarijim sugrađanima!
Vakcinacija, Foto: Emilija Jovanović

pomoć oko vakcinacije

POMOĆ OKO VAKCINACIJE DOBILO PREKO 1.200 LJUDI! Grad Beograd je učinio sve da pomogne najstarijim sugrađanima!

"Grad Beograd je, zajedno s gradskim opštinama, na vreme preduzeo sve potrebne mere kako bi svako ko želi da primi vakcinu, to mogao i da učini", rekla je gradska sekretarka.

Objavljeno:

Zahvaljujući radu beogradskih kol centara za pomoć sugrađanima starijim od 65 godina po pitanju imunizacije do sada se, prema rečima gradske sekretarke za socijalnu zaštitu Nataše Stanisavljević, više od 26.000 njih prijavilo za vakcinaciju.

Za proteklih 11 dana rada 17 kol centara kontaktirano je sa više od 84.000 najstarijih sugrađana, što je 25 odsto ljudi starijih od 65 godina koji žive u Beogradu, rekla je Stanisavljevićeva TV Prva, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Putem kol centara najstariji sugrađani mogu dobiti i pomoć oko prevoza do mesta gde se vrši vakcinacija i nazad, a Stanisavljevićeva kaže je tu pomoć do sada dobilo više od 1.200 građana i podseća da nepokretne osobe vakcine dobijaju u svojim domovima.

"Grad Beograd je, zajedno s gradskim opštinama, na vreme preduzeo sve potrebne mere kako bi svako ko želi da primi vakcinu, to mogao i da učini", rekla je gradska sekretarka i podsetila da kol centri rade od 8.00 do 20 sati, uključujući i vikende.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.