VESIĆ UKAZAO NA ULICE KOJE SU PRIORITETNE ZA ČIŠĆENJE! Prohodnost i funkcionalnost u glavnom gradu bez problema
Foto: Printscreen/youtube

SNEG I ČIŠĆENJE

VESIĆ UKAZAO NA ULICE KOJE SU PRIORITETNE ZA ČIŠĆENJE! Prohodnost i funkcionalnost u glavnom gradu bez problema

Vesić je u objavi na Fejsbuku naveo da je tokom noći u centru grada palo oko pet centimetara snega, dok su padavine u rubnim delovima grada bile oko 10 centimetara

Objavljeno: 17.01.2021. 11:06h

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas da su ulice prvog prioriteta u glavnom gradu očišćene od snega, koji pada noćas od tri sata, a da gradski prevoz funkcioniše skoro bez problema.

Vesić je u objavi na Fejsbuku naveo da je tokom noći u centru grada palo oko pet centimetara snega, dok su padavine u rubnim delovima grada bile oko 10 centimetara.

Kaže da su radnici Beograd puta održali čistim prvi prioritet ulica, čija je dužina 1.804 kilometra, kao i 300 kilometara puteva na teritoriji Beograda koje su u nadležnosti Republike Srbije.

 

БЕОГРАД ПУТ НА ТЕРЕНУ, ПРВИ ПРИОРИТЕТ ЧИСТ! Током ноћи пало је око пет центиметара снега у центру нашег града док су...

Posted by Горан Весић on Субота, 16. јануар 2021.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku ekipe pojačano rade na uključenjima i isključenjima sa autoputa, a tek kada se završi čišćenje ulica prvog prioriteta, počeće se sa čišćenjem ulica drugog prioriteta, što će se dogoditi u drugoj polovini dana, jer se oko 10 sati očekuju nove padavine.

Vesić je naveo da je od 19-07 sati sneg čistilo 160 ljudi koji su radili sa 70 kamiona.

Posuta je 461 tona soli i 181 tona mešavine kamenog agregata.

Javni prevoz, prema nejgovim rečima, funkcioniše skoro bez problema.

"Od 06.50 sati do 07.50 sati linija 403 bila je skraćena do crkve u Zucama, od 06.50 sati linija 303 skraćena je do okretnice u Zaklopači, a autobuski saobraćaj je u 07.50 sati obustavljen na liniji 404 zbog snega na putu za Pavićevac. Od 07.05 do 07.50 sati na Slaviji je bio zaustavljen saobraćaj na linijama 9, 14, 22 i 29 zbog kvara privatnog autobusa sa linije 33 na Slaviji", napisao je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media