SUTRA UVEČE SE POSTAVLJA RASVETA NA GAZELI: Evo kako ćete moći da pređete ovaj beogradski most!
Promene, Foto: Dragana Udovičić

obratite pažnju

SUTRA UVEČE SE POSTAVLJA RASVETA NA GAZELI: Evo kako ćete moći da pređete ovaj beogradski most!

Preduzeće "Putevi Srbije" podseća na još neke deocine koje će biti zatvorene za saobraćaj ili se režim na njima menja

Objavljeno:

Na mostu Gazela će sutra od 23.00 časa do ponoći, biti postavljana novogodišnja rasveta, od nadvožnjaka Bulevar vojvode Putnika do Sava centra, u smeru Beograd-Šid.

Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj saobraćajnoj traci a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Beograd je, inače, u novogodišnjem ruhu zasjao još sredinom novembra, kada je proradila novogodišnja rasveta u Knez Mihailovoj ulici.

Novogodišnja dekorativna rasveta uključena je tada na 58 lokacija i ulica na teritoriji deset gradskih opština, dok su se u sedam prigradskih opština lampice upalile do 1. decembra.

Preduzeće "Putevi Srbije" podseća na još neke deocine koje će biti zatvorene za saobraćaj ili se režim na njima menja.

Na Deonici Lis - Arilje - zabrana saobraćaja na mostu preko Kravaričke reke, zbog oštećenja pločastog propusta. Alternativni putni pravci: Lis-Lučani-Kratovska stena, Kratovska stena -Požega, Požega -Arilje, Lis-Guča (Turica), Guča-Ivanjica, Ivanjica-Arilje. Planirani rok za kraj radova je 15. januar.

U Mladenovcu, deonica Mladenovac - Selters Banja, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na nadvožnjaku preko pruge.

Alternativni putni pravac je obilaznicom - državnim putem I B reda broj 25.

Privremeni režim zabrane saobraćaja preko putnog objekta biće na snazi dok se ne steknu uslovi za normalno odvijanje saobraćaja.

Beranovac-Goč, naseljeno mesto Jovac, sutra i prekosutra od 7 do 18 časova, doći će do obustave saobraćaja zbog ugradnje asfalta.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je deonica Vrnjačka Banja - Goč.

Gornji Milanovac - Preljina, u Brđanskoj klisuri, do 31. decembra od 8 do 16 časova, radovi na redovnom održavanju-sanacija kosina. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremenu obustavu saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.

Lončanik - Obrenovac, Valjevski put, do 31. decembra radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.