Tek sad nećemo moći da se snađemo: Sudovi se sele zbog renoviranja Palate pravde
Foto: Stefan Jokić

neće ni raditi...

Tek sad nećemo moći da se snađemo: Sudovi se sele zbog renoviranja Palate pravde

Viši sud u Beogradu i Više javno tužilaštvo sele se na privremenu adresu
Objavljeno:

Krivična odeljenja beogradskih sudova i tužilaštava koja se sele iz Palate pravde u Savskoj ulici na nove adrese neće raditi sa strankama do 5. septembra, osim u pritvorskim predmetima i u drugim predmetima u kojima postoje rokovi za postupanje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Viši sud u Beogradu i Više javno tužilaštvo sele se na privremenu adresu u zgrade u Katanićevoj 15. Stalno sedište tu će imati Drugi osnovni sud i Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Krivično odeljenje Prvog osnovnog suda i Prvo osnovno javno tužilaštvo privremeno će biti smešteni u nekadašnjoj zdradi SIV 2, u Bulevaru Zorana Đinđića 104. Krivično odeljenje Trećeg osnovnog suda i Treće osnovno javno tužilaštvo privremeno će se preseliti u zgradu u Bulevaru Mihajla Pupina 16. Stalnu adresu u Katanićevoj 15 će od 5. septembra imati i Apelaciono javno tužilaštvo.

Što se tiče građanskih odeljenja pomenutih sudova, oni ostaju na dosadašnjim adresama, tako da će šalteri, pisarnice i overe raditi i tokom leta. Radovi na renoviranju i rekonstrukciji beogradske Palate pravde planirani su da traju dve godine.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.