BAHATI VOZAČ HTEO DA IZBEGNE KAZNU! Pogledajte šta je uradio da ga ne vidi OKO SOKOLOVO! (FOTO)
Automobil/ilustracija, Foto: Kurir/ Privatna arhiva

nova ideja

BAHATI VOZAČ HTEO DA IZBEGNE KAZNU! Pogledajte šta je uradio da ga ne vidi OKO SOKOLOVO! (FOTO)

Beograđanin se našao na meti kritika svojih sugrađana nakon što se na Facebook-u pojavila fotografija kako se parkirao na mestu za invalide.

Objavljeno:

Bahato parkiranje pojedinaca uobičajeno je na ulicama gradova, posebno u Beogradu. Česte su prilike da se vide nesavesni vozači na delu.

Sistem "Oko sokolovo" sankcioniše sve vrste nepropisnog parkiranja na beogradskim ulicama, pa čak i "dovitljive" vozače, koji u poslednje vreme sakrivaju svoje registarske tablice, kako bi izbegli kazne.

Jedan posebno maštovit primer zabeležen je kamerom.

Beograđanin se našao na meti kritika svojih sugrađana nakon što se na Facebook-u pojavila fotografija kako se parkirao na mestu za invalide. On je očito znao šta radi, pa je kako bi izbegao kamere vozila Komunalne policije "Oko sokolovo", pokrio tablice zaštitnom maskom.

U komentarima ispod fotografije bilo je onih kojima je ovo bilo smešno, međutim, veći broj korisnika društvenih mreža napisao je kako je ovakav način parkiranja na mestu koje je namenjeno za potrebe invalida, nije nimalo smešno, već je degutantno i zaslužuje svaki vid sankcionisanja usled prekršaja.

"Normalni ljudi prođu i po dva kruga da nađu mesto za parkiranje! Ovo nije smešno ni zanimljivo već čist bezobraluk i bahatost!", glasio je jedan od komentara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.