PRODATA JOŠ JEDNA ZGRADA: Nakon Beograđanke, objekat u kome se nalazio HOTEL prodat za 4,1 MILION EVRA!
Zgrada se nalazi u Ulici kralja Milutina 54, Foto: Printscreen Google maps

JAVNA LICITACIJA

PRODATA JOŠ JEDNA ZGRADA: Nakon Beograđanke, objekat u kome se nalazio HOTEL prodat za 4,1 MILION EVRA!

Ova zgrada prodata je za 1,9 miliona evra više od početne cene

Objavljeno:

Zgrada u Ulici kralja Milutina 54, na uglu sa Pasterovom, u kojoj se svojevremeno nalazio i hotel, a koja je bila u vlasništvu Grada Beograda, kupljena je za 4,1 milion evra na javnoj licitaciji održanoj u Skupštini grada.

Ova zgrada prodata je za 1,9 miliona evra više od početne cene, na javnoj licitaciji je učestvovalo deset zainteresovanih ponuđača, a najvišu ponudu dala je kompanija "Ramid".

Ovo je samo jedna u nizu zgrada koje su prethodnih godina pronašle novog vlasnika, počev od najpoznatije od svih njih - "Beograđanke".

foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, najveći deo Palate "Beograd" prodat je pre dva meseca za 16,5 miliona evra, uz obavezu novog vlasnika da u rekonstrukciju objekta uloži minimum osam miliona evropskih novčanica.

Pre četiri godine novog vlasnika je dobila i zgrada bivše "Beobanke" na Zelenom vencu, koja je plaćena 4,25 miliona evra, ali na žalost Beograđana, ni dan danas njeno renoviranje još nije ni počelo.

foto: Filip Plavčić

Potpuno drugu sudbinu doživela je zgrada "Rada", smeštene u neposrednoj blizini Doma Narodne skupštine, na uglu Kosovske i Vlajkovićeve, koja je svojevremeno prodata za 341 milion dinara ili oko 2,8 miliona evra. Ona je već kompletno sređena i - useljena.

Takođe, prodata je i zgrada bivšeg "Jugoeksporta" na Trgu republike. Kompanija "Matijević" je za nju izdvojila 7,3 miliona evra, a nakon velikog renoviranja u ovom velelepnom zdanju je otvoren moderan hotel.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.