"JOGA MAME" NAPRAVILE HUMANITARNI BUM! Za 2 bolesne devojčice su za tri sata sakupile 180.000! NEVEROVATNO JE KAKO
Bazar za život, Foto: Joga mame

bravo, CARICE!

"JOGA MAME" NAPRAVILE HUMANITARNI BUM! Za 2 bolesne devojčice su za tri sata sakupile 180.000! NEVEROVATNO JE KAKO

Za njihovo lečenje potrebno je prikupiti više od 3 miliona evra

Objavljeno:

Mame iz vajber grupe "Jogamame" su 08.oktobra u Beogradu, organizovale “Bazar za život”. Svrha događaja je bilo prikupljanje sredstva za hitno lečenje devojčica Minje Matić i Anike Manić, koje boluju od spinalne mišićne atrofije.

Prodajom nove i polovne garderobe, opreme za decu i trudnice, knjiga i poslastica, za samo tri sata prikupljeno je 180.000 dinara. Sav novac uplaćen je na račune porodica Matić i Manić. Za njihovo lečenje potrebno je prikupiti više od 3 miliona evra i ovom prilikom apelujemo na sve koji su u mogućnosti da pomognu.

1 / 3 Foto: Joga mame

Joga mame su izrazile svoju zahvalnost "Novoj iskri" koja je za ovu priliku ustupila svoj prostor, medijima koji su najavili događaj i svim sugrađanima i sugrađankama koji su učestvovali u kupovini i doniranju sredstava.

Jedna od organizatorki događaja i Joga mama, Miena Vasiljević, rekla nam je da su žene iz grupe jako zadovoljne što su za samo tri sata uspele da sakupe veliku svotu novca:

"Iako je bio kišni dan, događaj je bio posećen. Na bazaru je bilo izloženo dosta nove odeće i bebi opreme, koja se brzo prodala. Osim toga, posetioci su bili jako zainteresovani za kolače". S obzirom na to da prvi put organizujemo ovako nešto, jako smo zadovoljne".

1 / 2 Foto: Joga mame

Podsećanja radi, grupa “Jogamame” je skup žena koje kroz podršku tokom trudnoće i prvih dana majčinstva okuplja istaknuta instruktorka joge i mama Nataša Borota.

1 / 2 Foto: Joga mame

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bojana Đurović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.