JEDNA OD GLAVNIH SAOBRAĆAJNICA U BEOGRADU SE ZATVARA: Nikako, ali nikako ne idite ovuda!
Terazijski tunel će biti zatvoren, Foto: Nemanja Pančić

PAŽLJIVO PROČITAJTE

JEDNA OD GLAVNIH SAOBRAĆAJNICA U BEOGRADU SE ZATVARA: Nikako, ali nikako ne idite ovuda!

Radovi u Dečanskoj počeli su 26. septembra i izvođeni su vikendom i radnim danima u noćnim smenama

Objavljeno:

Radovi u Dečanskoj ulici, na delu od ulaska u Terazijski tunel do Bulevara despota Stefana biće nastavljeni večeras, i od 22 časa do ponedeljka, 12. oktobra u 04.00 sati ujutru potpuno će biti obustavljen saobraćaj na tom potezu zbog planirane zamene asfaltnih slojeva, piše Tanjug.

Radovi u Dečanskoj počeli su 26. septembra i izvođeni su vikendom i radnim danima u noćnim smenama, kako bi se što manje ometalo redovno funkcionisanje saobraćaja.

Radovi su se izvodili uz zauzeće desne kolovozne trake posmatrano od Makedonske ulice ka Terazijskom tunelu, navodi se u saopštenju JKP "Beograd put".

Radovi se obavljaju na osnovu rešenja Sekretarijata za saobraćaj, a u okviru prve faze projekta za unapređenje nivoa usluge na raskrsnici ulica Dečanske i Makedonske kod Doma omladine Beograda, uz promene u načinu vođenja pešačkih tokova na u Bulevaru despota Stefana, od Skadarske preko Ulice braće Jugović do Doma omladine.

Do sada su završeni pripremni radovi na nivelaciji ivičnjaka u zoni raskrsnice i "otvaranje" nove saobraćajne trake za skretanje u Terazijski tunel, podseća se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.