BEOGRAD ĆE ZAPOSLITI JOŠ 150 KOMUNALNIH POLICAJACA: Vesić je pomenuo još 1 NOVITET!
Goran Vesić, Foto: printscreen

saopštio

BEOGRAD ĆE ZAPOSLITI JOŠ 150 KOMUNALNIH POLICAJACA: Vesić je pomenuo još 1 NOVITET!

Konkurs za prijem biće raspisan narednih nedelja, a novi pripadnici Komunalne milicije počeće da rade početkom naredne godine

Objavljeno:

Grad Beograd je dobio dozvolu da zaposli još 150 komunalnih milicionerki i milicionera.

Prvi put, građanke i građani Sopota, Lazarevca ili Obrenovca imaće komunalne milicionere koji će ih štititi od komunalnog nereda i onih koji se bahato ponašaju, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu i dodao da će stanicu komunalne milicije dobiti naselja na levoj obali Dunava, kao i delovi Zemuna koji ne pripadaju najužem centru ove opštine.

"Danas Grad Beograd ima 319 komunalnih milicionerki i milicionera, a sa novih 150 imaćemo 469. Kada budemo primili nove pripadnike Komunalne milicije Grad Beograd će prvi put, od kako postoji ova služba, imati stanice Komunalne milicije u svim prigradskim opštinama našeg grada", napisao je Vesić.

Konkurs za prijem biće raspisan narednih nedelja, a novi pripadnici Komunalne milicije počeće da rade početkom naredne godine jer posle prijema prolaze obuku u MUP-u, najavio je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.