ĐACI PRVACI NA STAROM GRADU DOBILI LEPE POKLONE OD ČELNIKA OPŠTINE: Ovo je BAŠ LEP POČETAK školovanja za mališane!
Marjanović obradovao prvake, Foto: Miroslav Dragojević

ZA SREĆAN POČETAK ŠKOLSKE GODINE

ĐACI PRVACI NA STAROM GRADU DOBILI LEPE POKLONE OD ČELNIKA OPŠTINE: Ovo je BAŠ LEP POČETAK školovanja za mališane!

Na čelu delegacije je bio predsednik opštine Stari Grad Radoslav Marjanović, koji je i sam bio đak prvak u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović"

Objavljeno: 12:27h

Predsednik opštine Stari Grad Radoslav Marjanović danas je poželeo srećan početak nove školske godine đacima prvog razreda u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović".

Marjanović je sa pomoćnicom predsednika Marijom Markov i zamenicom predsednika Skupštine opštine Nevenom Dodić novim školarcima uručio poklone. Novih 96 đaka prvaka ove škole od opštine Stari grad dobili su školski pribor - sveske, blokove, olovke, lenjire, flomastere, palstelin, voštane i drvene bojice.

Svečani prijem i podela poklona za ukupno 514 novih đaka prvaka organizovani su danas u svim starogradskim osnovnim školama.

foto: Miroslav Dragojević

- Veliko mi je zadovoljstvo da kao neko ko je rođen na Starom gradu i ko je pohađao ovu školu, danas kao predsednik opštine budem ovde u zvaničnoj poseti i našim đacima prvacima podelim poklone dobrodošlice i time simbolično pokažem da će opština voditi računa o školama i najmlađim građanima Starog grada. Saradnja sa osnovnim i srednjim školama biće jedan od pririteta našeg rada, a u narednom periodu ćemo definisati koji su to kratkoročni, srednjoročni i dugoročni prioriteti na kojima zajedno treba da radimo - istakao je predsednik opštine Stari Grad Radoslav Marjanović.

Kako je najavio, u saradnji sa Sportskim centrom "25.maj" za osnovce će biti organizovana besplatna škola plivanja, a biće realizovani i različiti besplatni sportski projekti za učenike osnovnih škola.

foto: Miroslav Dragojević

Marjanović je istakao koliko je važno da se poštuju propisane epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja svih učenika i nastavnika škole. Gradska opština Stari Grad je obezbedila po hiljadu maski za kolektive svih sedam starogradskih osnovnih škola.

Jole Bulatović, direktor OŠ "Drinka Pavlović", koji je ugostio opštinsku delegaciju, čestitao je prvacima početak nove školske godine i svim zaposlenima poželeo uspešan rad, zahvaliviši se na poklonima koji su dobili đaci prvaci i uputivši opštini poziv na saradnju tokom ove školske godine kako bi uslovi rada sa decom bili poboljšani.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.