BEOGRAĐANI, DOŠAO JE I TAJ DAN: Napokon počinje ono što smo svi već mesecima čekali!
Zaprašivanje komaraca, Foto: Nebojša Mandić

HVALA DRAGOM BOGU

BEOGRAĐANI, DOŠAO JE I TAJ DAN: Napokon počinje ono što smo svi već mesecima čekali!

Večernju akciju ekipe počinju na Karaburmi, u Višnjici, Višnjičkoj banji, na Mirijevu 1, 2 i 3, Zelenom brdu, Konjarniku 1, 2 i 3, u Šumicama, na Lekinom brdu, Lionu, Olimpu, Đermu, Slavujevom vencu, u Profesorskoj koloniji i Hadžipopovcu

Objavljeno:

Ekipe JKP "Gradska čistoća" od sutra nastavljaju intenzivno suzbijanje odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje, jer su najavljeni povoljni meteorološki uslovi.

Tokom jutarnje akcije, ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine ovog preduzeća tretiraće površine u Busijama, deo naselja Šangaj i Grmovac, zatim Zemunski kej od restorana "Šaran" do Starog sajmišta, kao i Staro sajmište. Akcija je predviđena i u Pregrevici, Donjem Kalemegdanu, Keju Tadeuša Košćuškog, Adi Huji... Ekipe će biti i u Ugrinovcima, Dobanovcima, Jakovu, Bečmenu, Petrovčiću, Batajnici 3 i 4.

Večernju akciju ekipe počinju na Karaburmi, u Višnjici, Višnjičkoj banji, na Mirijevu 1, 2 i 3, Zelenom brdu, Konjarniku 1, 2 i 3, u Šumicama, na Lekinom brdu, Lionu, Olimpu, Đermu, Slavujevom vencu, u Profesorskoj koloniji i Hadžipopovcu. U večernjim časovima, mere suzbijanja komaraca sprovešće se i u Višnjici selu, Slancima, Velikom Selu, delu Višnjice ispod Lešća, na Novom groblju, u Zvezdarskoj šumi, Banjičkoj šumi, na Centralnom groblju, u SC Jajinci, na Bežanijskom groblju, u Malom Zbegu, Lešću, podavalskim selima Pinosava, Zuce i Beli Potok.

Pored mera suzbijanja komaraca sa zemlje i reka, "Čistoća", u saradnji sa "JAT privrednom avijacijom", u utorak započinje i suzbijanje komaraca iz vazduha, a angažovaće šest aviona.

Sugrađani svakog radnog dana od sedam do 15 časova mogu da prijave lokacije na kojima je primetno povećano prisustvo komaraca pozivom na besplatan broj telefona 0800 000807 ili putem elektronske pošte na adresu ekologija@gradskacistoca.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.