DEKA SA MASKOM USLIKAN GSP-U: Ništa ne bi bilo čudno, da u sredini nije potpuno bušna (FOTO)
Izum dovitljivog Beograđanina, Foto: Emilija Jovanović

HIT!

DEKA SA MASKOM USLIKAN GSP-U: Ništa ne bi bilo čudno, da u sredini nije potpuno bušna (FOTO)

Ova fotografija je ubrzo postala hit na društvenim mrežama i "izum" dovitljivog muškarca je naišao na veliku osudu javnosti

Objavljeno:

Epidemija korona virusa u Srbiji se ne smiruje, više od trideset opština i gradova je proglasilo vanrednu situaciju, na snazi su mere Kriznog štaba za suzbijanje korona virusa, a u žarištima se formiraju "privremene bolnice".

Jedna od mera za suzbijanje korona virusa jeste i obavezno nošenje maski u javnom prevozu, u zatvorenim prostorima, čak i na otvorenom kada je nemoguće držati propisanu fizičku distancu.

Uprkos svakodnevnim apelima za poštovanje ovih mera, vapaja lekara zaposlenih u kovid bolnicama koji nas mole da se pazimo - kako se, po rečima jedne medicinske sestre, nikada ne bismo videli - izgleda da jedan deo građana i dalje ne shvata ozbiljno pretnju koja se nadvila nad čitavom planetom.

To pokazuje i ova fotografija iz beogradskog autobusa, na kojoj se može videti gospodin sa modifikovanom maskom.

Kako se od 17. jula naplaćuju kazne za nenošenje maski u javnom prevozu i u zatvorenom prostoru, on se dosetio kako da nosi - a ne nosi masku. Naime, on je isekao sredinu maske za jednokratnu upotrebu, dakle, ključni deo, verovatno da bi mu bilo lakše da diše.

Koliko god razumeli dotičnog gospodina, jer, moramo priznati, svima je teško da na ovim temperaturama u punim autobusima dišemo pod maskama, ovaj potez se nikako ne može opravdati.

Ova fotografija je ubrzo postala hit na društvenim mrežama i "izum" dovitljivog muškarca je naišao na veliku osudu javnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.