SPREMITE SE! Ovo su izmene rada pojedinih linija javnog prevoza
Autobus GSP-a, Foto: Beta/Milan Obradović, Ilustracija

OBAVEŠTENJE

SPREMITE SE! Ovo su izmene rada pojedinih linija javnog prevoza

Obratite pažnju

Objavljeno:

U Beogradu će zbog izvođenja radova u narednom periodu doći do izmena pojedinih linija javnog prevoza.

Tokom radova u Ulici cara Nikolaja II, od subote u osam sati do ponedeljka u 18 sati, trolejbuske linije 21, 22 i 29 i autobuska linija 22A biće privremeno ukinute.

Privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije 21A, 22A1 i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do perifernih terminusa, a privremeno će biti uspostavljena i trolejbuska linija 22L koja će saobraćati na relaciji od Studentskog trga do trga Slavija, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija E1 i 29N i privremenih lokalnih linija 21A, 22A1 i 29A će, umesto ulicama Makenzijevom i Cara Nikolaja II, saobraćati u smeru ka Crvenom krstu Makenzijevom, Kursulinom, Njegoševom, Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II i dalje redovnim trasama, a u smeru ka Trgu Slavija ulicama Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunskom, Baba Višnjinom, Njegoševom, Kursulinom, Makenzijevom i Trg Slavija.

Kako se navodi, linija 83 se skraćuje, saobraćaće do Trga Slavija i nosiće oznaku 83L.

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta i to "Maksima Gorkog" u smeru ka Trgu Slavija, u Ulici cara Nikolaja II, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, kao i "Makenzijeva" u smeru ka periferiji, u Kursulinoj ulici, 50 metara posle raskrsnice sa Makenzijevom ulicom.

Do promena u radu linija javnog prevoza će doći i tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Dr Huga Klajna i Nedeljka Gvozdenovića, na delu od Ulice Marka Čelebonovića do Ulice Viktora Novaka.

Ti radovi će se, kako se navodi, izvoditi od 13. jula u šest sati do 20. jula u šest sati.

U tom periodu vozila sa linija 70, 72, 74 i 75 i noćna linija 75N će saobraćati u smeru prema Bežanijskoj kosi ulicama Marka Čelebonovića, Norveškom, Grčkom, Marka Ristića, Nedeljka Gvozdenovića i dalje redovnom trasom, a u smeru prema gradu ulicama Nedeljka Gvozdenovića, Viktora Novaka, Grčkom, Norveškom, Marka Čelebonovića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 82 saobraćaće u smeru prema Keju oslobođenja trasom Gandijeva Vojvođanska kružni tok sa ulicama Vinogradskom i Dr Ivana Ribara Surčinska Nedeljka Gvozdenovića Viktora Novaka Grčka Norveška Marka Čelebonovića i dalje redovnom trasom.

Kako se dodaje, u smeru prema Bloku 44 će saobraćati trasom Marka Čelebonovića Norveška Grčka Marka Ristić Nedeljka Gvozdenovića Surčinska kružni tok sa ulicama Vinogradskom i Dr Ivana Ribara Vojvođanska Gandijeva i dalje redovnom tras.

Vozila sa linije 613 će u oba smera saobraćati ulicama Nikole Dobrovića, Marka Čelebonovića i dalje redovnom trasom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.