KORONA UŠLA U VRTIĆ NA MIRIJEVU? Četiri zaposlene zaražene, nadležni kriju!
Vrtić Ilustracija, Foto: Espreso.co.rs

strašno

KORONA UŠLA U VRTIĆ NA MIRIJEVU? Četiri zaposlene zaražene, nadležni kriju!

Vrtić je jutros normalno radio i primao decu

Objavljeno:

U predškolskoj ustanovi "Zvončica" četiri zaposlene pozitivne su na koronavirus, a nadležni iz tog vrtića pokušali su to da sakriju!

Rad ove predškolske ustanove u Mirijevu nije obustavljen, iako su čak četiri spremačice zaražene koronom, a roditelji dece nisu obaveštena. I jutros su ih normalno dovodili u "Zvončicu" i to u pojačanom broju.

Spremačica je početkom prethodne nedelje došla na posao, kada joj je izmerena temperatura na ulazu zbog čega je vraćena kući. Nakon posete lekaru i testiranja na koronavirus, u četvrtak uveče kolektiv je obavestila da je obolela, kao i da se svi koji su bili s njom u kontaktu testiraju.

Zaposlena iz ovog vrtića, koja se javila na telefon, međutim, tvrdi da to "nije tačno" i da "nema obolelih". Nakon toga nastala je panika, informacija je procurila u javnost, i zabranjeno je svima da se javljaju na telefon i da se priča o koronavirusu.

Slavko Gak, gradski sekretara za obrazovanje i dečiju zaštitu, upitan je šta će biti preduzeto ako se ispostavi da je korona potvrđena u beogradskom vrtiću.

- Pošaljite pitanja mejlom - ljubazno je odgovorio Gak, ali odgovor nije poslao.

Nakon toga, još tri koleginice prvozaražene u "Zvončici" saznale su da su pozitivne, i tek danas u vrtić je stigla "uprava".

Direktorka PU "Zvezdara Snežanu Perović, kao i u vrtiću "Zvončica" jutros ne odgovara na pozive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Direktno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.