MLATI MIKROFONOM I LUPA ZA SVE PARE! Reporter iz Beograda je pokušao da bude duhovit, pa su ga razbucali na Tviteru
Reporter, Foto: Printscreen/ TV Happy

prezupčio

MLATI MIKROFONOM I LUPA ZA SVE PARE! Reporter iz Beograda je pokušao da bude duhovit, pa su ga razbucali na Tviteru

A daj čoveče!

Objavljeno: 12:38h

Reporter televizije Happy postao je zvezvda na Tviteru nakon svog neslavnog uključenja u program uživo.

Naime, on je više minuta pokušavao da počne i završi rečenicu s ciljem da ispriča kako je jedan čovek ispao human jer je rekao prolazniku da mu je ispao novčanik. Reporter se poprilično uneo u priču pokšavši da ispadne duhovit sa upadicama, ali kako su ocenili tviteraši, to mu nikako nije pošlo za rukom.

- Ja sam u šoku, kolega, barem sam ja mislio da je čovek koji je sa iskustvom u životu... jednom momku je ispao novčanik i šta je on uradio? On je mladom momku čak mu se obratio sa gospodine što je neverovatna stvar, ja to nikada nisam video. "Gospodine, ispao vam je novčanik!" Pa dobro, ja ne znam šta je sa njim, jeste bio tanjušan dodše, ali dobro nema veze, mogli smo ja i on da to to to, na odrešen način rešimo i nijedan dinar nije za bacanje, ako on čovek neće i odrekao se novčanika, zašto mi da mu na silu vraćamo novačanik u ruku to mi nije jasno. Ja sam u šoku, nadam se da će neko da mi objasni o čemu se ovde radi jer meni ništa nije jasno, ispričao je reporter poprilično amaterski dok je usput mahao mikrofonom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

U komentarima na Tviteru ga nimalo nisu štedeli jer kako kao što se i vidi na snimku, njegove rečenice nemaju ni početak ni kraj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.